Nokia lumia 900 kullanıcıları Wp 7.5 den wp 7.8

Sponsorlu Bağlantılar

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Çok sagolun benim zuneye geldi 800lü bir hata aldım kayboldu.akşamımı zehir etti.

serhat5415

Üye
Bizi wp7.8 güncellemesi için bu kadar kim bekletiyor çok merak ediyorum. Bilen varsa yazsın. Güzelce bir sövmek istiyorum.Bu nasıl bir iştir arkadaş microsoft bir yandan htc bir yandan att bir yanda nasıl bir tel almışım . hiç güncelleme gelecek gibi durmuyor

wp8 portico geldi kimileri günceledi biz hala bekliyoruz bunun sorumlusu kimdir kimle muhattap olcaz bir mail adresi verirseniz iki kelam bir şeyler yazmak istiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bizi wp7.8 güncellemesi için bu kadar kim bekletiyor çok merak ediyorum. Bilen varsa yazsın. Güzelce bir sövmek istiyorum.Bu nasıl bir iştir arkadaş microsoft bir yandan htc bir yandan att bir yanda nasıl bir tel almışım . hiç güncelleme gelecek gibi durmuyor

wp8 portico geldi kimileri günceledi biz hala bekliyoruz bunun sorumlusu kimdir kimle muhattap olcaz bir mail adresi verirseniz iki kelam bir şeyler yazmak istiyorum

cihazin at&t ise iletişime gecebilirsin.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Destek Konusunda Microsoft Beni Hayal Kirikligina Ugratti Acikcasii

serhat5415

Üye

cihazin at&t ise iletişime gecebilirsin.

teşekkürler arkadaşıma destek merkezlerini arattıracağım maillerini göremedim zip codu vs bilgiler istiyor ne cins bir şirketmiş..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkürler arkadaşıma destek merkezlerini arattıracağım maillerini göremedim zip codu vs bilgiler istiyor ne cins bir şirketmiş..

us zipcode diye google'dan arat herhangi bir tanesini kullan.

zorbaa

Üye
bugun zuneden tekrar kontrol ettim birsey cikmadi isin tuaf taragi wifi kapali oldugu taktirde de guncelleme sorgusu yapiliyor ve telefon guncel diye uyariyor anlamadim gitti :)

serhat5415

Üye
Hiç güncelemeyi alan oldumu? yoksa işin içinde birşeyler var att yi arattım arkadaşa att id olmadan soruya cevap bile vermemişler sadece muatapınız htc demişler.bizle alakası yok diyede konuşmayı sonlandırmışlar.

Htc ye güne kadar hiç bir güncelleme gelmedi ne tango vs telefon ilk günki gibi güncelkeyecekleride sanmıyorum artık herkes birbirine paslıyo

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Bende almadım fakat her gün mail atıyorum Nokia kullanıcıları içinde ve Nokianın ceosu olan bu herif var.Mesaj yagmuruna tutanım derim....

kemalcan92

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme geldi ve yaptım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
guncelleme gelmedi ve yapamadım:(

Ben de can sıkıntısından flash attım:D

matchless

matchless

Üye
Lumialarda bluetooth kulaklik kullanabiliyormuyuz?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Lumia 900 kullanan arkadaşım adına soruyorum Türkçe desteği gelmedi değilmi hala

zorbaa

Üye
arkadaslar ben az once guncekledim tlfnu hic bi ayarimda ve ya uygulamamda degisiklik olmadi os numarasida 4 kere degisti guncelleme boyunca son olarak 7.10(8262) olarak kaldi