İpucu Nokia Lumia 820 Wifi bağlanmama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Gopluumit

Gopluumit

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 Wifi bağlanmama sorunu
Arkadaşlar merhaba Babamın 820 si kablosuz ağ bir bağlanıyor bir bağlanmıyor. Bağlanıyor diyor güvenliye dönüyor sonra tekrar bağlanıyor diyor. Böyle devam ediyor telefonu kapat aç ses kısma power yapıp gene bi fayda etmiyor. Servise mi ? vermeliyim yoksa yazılım atsam yeter mi ?

braayn

braayn

Üye
wifi ağı adı üstünde basılı tutup bu ağı unut diyip tekrar bağlanmayı dene

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Bu sorun bende aylardır var. Güncellemeler(amber, black) ve başka denediğim hiçbir yöntem işe yaramadı. Sorun muhtemelen modenimizden kaynaklanıyor, başka bir modemde denerseniz bu sorunla karşılaşmama ihtimaliniz yüksek. Sanırım Lumia 820 modem seçiyor, çünkü bu sorundan şikayetçi olan, benim gördüğüm 10'uncu falan 820 kullanıcısısınız.

TurboCall

TurboCall

Üye
Üstteki yöntemi yaptıktan sonra olmazsa format atıp deneyebilirsiniz veyatta modemin güvenlik ayarları izin vermiyor olabilir zira windows phone 8 de kapalı bir işletim sistemi olduğu için oda olmazsa donanımsal veyatta modem kaynaklıdır.

Gopluumit

Gopluumit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ağı unut olsun modemi resetledim farklı farklı modemlerde denedim Yine aynı mesele söz konusu navi firm den yazılım atıcam acaba işe yarar mı ? Olmadı servise vericem fakat vermek istemiyorum.. Telefon babamın ben 920 kullanıyorum 920 de hiç bir sorun yok :(

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Arkadaşlar ağı unut olsun modemi resetledim farklı farklı modemlerde denedim Yine aynı mesele söz konusu navi firm den yazılım atıcam acaba işe yarar mı ? Olmadı servise vericem fakat vermek istemiyorum.. Telefon babamın ben 920 kullanıyorum 920 de hiç bir sorun yok :(

Yeni yazılım atmak da bende çare olmadı.

TurboCall

TurboCall

Üye
Yazılım atmana gerek yok format atıp dene.

Kajmer-aN

Kajmer-aN

Üye
Modemdendir.

TurboCall

TurboCall

Üye
Edit yanlış yerde paylaşım :D

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Bakınız;

Ben yeni yazılım da attım, formatın her türlüsünü de attım, yüklü uygulamaları bile tek tek silip kontrol ettim. O da olmadı, modemin telefonu engelleyebileceğini düşünerek modem ayarları da yaptım. Bence boşuna uğraşmayın, yedek telefonunuz var ise servise verin. Benim yedek telefonum olmadığı için servise verme imkanım olmadı.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bakınız;

Ben yeni yazılım da attım, formatın her türlüsünü de attım, yüklü uygulamaları bile tek tek silip kontrol ettim. O da olmadı, modemin telefonu engelleyebileceğini düşünerek modem ayarları da yaptım. Bence boşuna uğraşmayın, yedek telefonunuz var ise servise verin. Benim yedek telefonum olmadığı için servise verme imkanım olmadı.
Herkesin sorunu aynı olacak diye birşey yok kardeşim.
Arkadaşımız denesin belki düzelir olmazsa kendi ve babasının isteğine göre servise gönderir zaten.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Herkesin sorunu aynı olacak diye birşey yok kardeşim.
Arkadaşımız denesin belki düzelir olmazsa kendi ve babasının isteğine göre servise gönderir zaten.

Arkadaşın sorunu benim sorunumla tamamen aynı.

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşın sorunu benim sorunumla tamamen aynı.
Tamam ancak belki onunki yazılımsal bir nedendnn olmuş olabilir yani sorunlar aynı ama mesela seninki donanımsal onunki yazılımsaldır diye dedim yanlış anlama.

Gopluumit

Gopluumit

Üye
    Konu Sahibi
Bakınız;

Dostum bi zararı yok :) bi yeni yazılım indireyim sıfırlayıp bi yeniden yükleme yapayım olmadı servise vereyimde servis çare oluyor mu ? kaç gün bekleriz :/ babam kıl biraz hiç bi telefonunu servise vermedi bugüne kadar servise verirsek satarım başka telefon alırım diyor o yüzden ben halledebilir miyim diye yollar arıyorum..

TurboCall

TurboCall

Üye
Dostum bi zararı yok :) bi yeni yazılım indireyim sıfırlayıp bi yeniden yükleme yapayım olmadı servise vereyimde servis çare oluyor mu ? kaç gün bekleriz :/ babam kıl biraz hiç bi telefonunu servise vermedi bugüne kadar servise verirsek satarım başka telefon alırım diyor o yüzden ben halledebilir miyim diye yollar arıyorum..
Benim gibi baban hayatımda ilk kez değil 2. kez servise verdim telefonumu şarj olmuyordu işte bunlar oldu telefon yapıldı sapasağlam geldi tabi kapağını çizip çatlatmışlar maniaklar .:D.
Tarihçe
AksiyonKullanıcıTarih
Kayıt alındı (318272606)TELESERVICE20.03.2014 11:28
Cihaz tamire alındı (318272606)TELESERVICE21.03.2014 09:47
Üst seviyeye transfer edilmiştir (318272606)TELESERVICE28.03.2014 14:11
Kapatıldı (318272606)TELESERVICE28.03.2014 16:22
Kargo çıkışı yapıldı (0802224204)TELESERVICE28.03.2014 16:22
[TBODY] [/TBODY]
Hata Bilgileri
  • Sarj olmuyor
Tamir Bilgileri
  • Diger
Aksesuar Bilgileri
  • Batarya Kapagi
  • Batarya
Ayrıca nokia kutusunda geri yolladılar ben kutusuz yolladım.

Gopluumit

Gopluumit

Üye
    Konu Sahibi
İkilemdeyim :D kendimde 920 mi vermiştim.. p.tesi verdim 9 gün sonra aldım patlamıştım babam direk telefonu satar of be :D adam 10 yıldır aynı nokia yı kullandı 1 kere sorun yaşatmadı hala çalışıyor onun önceside var tabi bunca şeyden sonra adama servis çok ters geliyor :D

zırtvırt

zırtvırt

Üye

Sen önerilen çözümleri dene kardeş, yabancı forumlara da bak. Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayan Lumia 820 kullanıcıları mevcut.

TurboCall

TurboCall

Üye
İkilemdeyim :D kendimde 920 mi vermiştim.. p.tesi verdim 9 gün sonra aldım patlamıştım babam direk telefonu satar of be :D adam 10 yıldır aynı nokia yı kullandı 1 kere sorun yaşatmadı hala çalışıyor onun önceside var tabi bunca şeyden sonra adama servis çok ters geliyor :D
Kaç yaşında baban 10 yıldır nokia kullanmak başarı gerektirir.

Gopluumit

Gopluumit

Üye
    Konu Sahibi
Sen önerilen çözümleri dene kardeş, yabancı forumlara da bak. Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayan Lumia 820 kullanıcıları mevcut.
Öyle yapayım bi dostum birde hani bir program çıkmıştı ? Direk açıyorduk programı telefonu bağlıyorduk yazılımı pc ye indirip telefona yüklettiriyorduk nss mi ne basit bi programdı onu biliyor musunuz ? navifirm karışık o yüzden kafam karıştı :)
Kaç yaşında baban 10 yıldır nokia kullanmak başarı gerektirir.
48 dostum :) Bu arada üstteki programın sorusunu sanada sormuş olayım :)

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Öyle yapayım bi dostum birde hani bir program çıkmıştı ? Direk açıyorduk programı telefonu bağlıyorduk yazılımı pc ye indirip telefona yüklettiriyorduk nss mi ne basit bi programdı onu biliyor musunuz ? navifirm karışık o yüzden kafam karıştı :)
48 dostum :) Bu arada üstteki programın sorusunu sanada sormuş olayım :)

NSU mu? Nokia Software Updater