qweratomic
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tşk ederim4s eskidi artık ama halen alınbilir bi telefon ama bana kalırsa ekranı çok küçük kameraları arasında çok belirgin bi fark yok yeni bişey denemk istersen 820 derim ama çok oyun falan oynuyorsan wp8 için biraz daha bekle
gorilla glass ekran kaplaması ekranın sağlamlığını artırıyor ve çizilmelere daha dayanıklı hale getiriyorTşk ederim
Birde teknik özelliklerde şöyle yazıyor
ekran da 820 gorilaglas gibi birşeydi bu yok muş
4s var sizce bu etkilimi ne kazandırıyor
Tşk ederim
ayrıca gorilla glass 820 de var 4s te yok diye biliyorum bengorilla glass ekran kaplaması ekranın sağlamlığını artırıyor ve çizilmelere daha dayanıklı hale getiriyor
yok tam tersi 4s de var 820 de yokmuşgorilla glass ekran kaplaması ekranın sağlamlığını artırıyor ve çizilmelere daha dayanıklı hale getiriyor
- - - Eklendi - - -
ayrıca gorilla glass 820 de var 4s te yok diye biliyorum ben
evet öyleymiş ama 820 ekranıda çok kaliteli teslerde çizilmedi gördüğüm kadarıyla.yok tam tersi 4s de var 820 de yokmuş
Tşk ederim
arkadaşım ben c6 01 i ve lumia 920 yi ekran koruyucu olmadan kullanıyorum hiç bir çiziğe rastlamadımJelatinsiz hepsi çizilir basit sorunlar bunlar 820 daha yenilikçi ama 4S i de kötüleyemem
Sent from my Lumia 920 using Board Express
arkadaşım ben c6 01 i ve lumia 920 yi ekran koruyucu olmadan kullanıyorum hiç bir çiziğe rastlamadım
Öncelikle bir telefon almak istiyorum Sorularım şunlar
1-Nokia lumia 820 ile Apple 4s arasında hangisi iyi
Kamera, performans,Erkan,ses,batarya kullanım süresi...vb
2-Nokia lumia 820 alacağım parayla alternatif olarak ne önerirsiniz
3-Windows phone nasıl(daha önce hiç kullanmadım)
Teşekkür ederim
Öncelikle bir telefon almak istiyorum Sorularım şunlar
1-Nokia lumia 820 ile Apple 4s arasında hangisi iyi
Kamera, performans,Erkan,ses,batarya kullanım süresi...vb
2-Nokia lumia 820 alacağım parayla alternatif olarak ne önerirsiniz
3-Windows phone nasıl(daha önce hiç kullanmadım)
Teşekkür ederim
patronda 4s var
kamera güncellemesinden sonra karşılaştırma yapmadım fakat öncesinde eziyordu bildiğin isterseniz yarın sizin için karşılaştırırm. performans aynı sayılır ikiside kasmıyor etmiyor.
ekran eziyorum her türlü
ses yine eziyor
batarya aynı sayılır..
çok iyi wp
ben 920 için örnek verdim başlıkta yazdığından dolayı..
Bence batarya performansıyla da ezmesi gerek ama
920 bin tek handikapı büyük olması ve bataryanın değişmemesiİmkanın varsa 920 al derim çünkü teknoloji hızlı ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?