Nokia Lumia 820 Harici Bellek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 Harici Bellek
Arkadaşlar merhabalar,
Nokia Luima 820 Kullanıyorum 8 Gb dahili hafızası bildiğiniz gibi 5,7 Gb kısmını sadece kullanabiliyorsunuz.Nokia 820'e göre 16 veya 32 Gb uyumlu ve makinayı kasmayan bir marka Micro Sd kart önerebilirmisiniz? Veya önerebileceğiniz bir marka varmıdır ?
(NOT:Okuma yazma hızları cihazı etkiliyor die biliyorum.)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar merhabalar,
Nokia Luima 820 Kullanıyorum 8 Gb dahili hafızası bildiğiniz gibi 5,7 Gb kısmını sadece kullanabiliyorsunuz.Nokia 820'e göre 16 veya 32 Gb uyumlu ve makinayı kasmayan bir marka Micro Sd kart önerebilirmisiniz? Veya önerebileceğiniz bir marka varmıdır ?

ecel54

ecel54

Üye
uygulamalar sadece telefon hafızasına yüklendiği için kasacağını zannetmiyor

qwerty41

qwerty41

Üye
:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kusura bakmayın aceleyle yanlış sayfanın linkini atmışım.
Link düzeltildi :oke: Uyarı için teşekkürler.

qwerty41

qwerty41

Üye
:rica:

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar merhabalar,

NOKIA C7'de de sorunsuz kullandığım sandisk marka 16 GByte ve muhtemelen Class 4 yada 5 olabilir, takmadan önce PC'de formatladım ve Lumia 820'ye taktım. 3 haftadır ne donma, ne yavaşlama ne de takılma oldu :good:. Ama class 10 bir micro SD eminim çok daha performanslı olur. Bu arada fotoğraf, video ve müzikler micro SD karta kaydediliyor, uygulamalar sanırım kendi hafızasına ...

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saolun 32 Gb class 10 bakayım hafta sonu alıp test edelim güzelim cihaza bilinçli sd kart takalım :) yoksa bilmeyenler dandik dundik sd kart takıp cihazı kötülüyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt