Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Lumia 820
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur
Üye
Flash desteği olmadığı için izleyemezsiniz malesef
Html5 desteği olan siteleri görüntüleyebilirsiniz
IVI-Elia
Üye
Hayırdır konuyu kim hortlatmış?
ERsin YAvuz
Üye
slmlar... diğer telefonumu nokia suite bağlayarak bilgisyardan telefonuma uygumala oyun gibi seyler yüklüyorum bu lumia için ne yapılmalı bilgisayrdan telfona uygulama yüklemek için
slmlar... diğer telefonumu nokia suite bağlayarak bilgisyardan telefonuma uygumala oyun gibi seyler yüklüyorum bu lumia için ne yapılmalı bilgisayrdan telfona uygulama yüklemek için
Nokia Suite şimdilik wp8 telefonları desteklemiyor. Wp8 için pc'den uygulama yükleme yok telefondan mağaza uygulamasını kullanmanız gerekir.
ggozddee
Üye
arkadaslar mrb..bende dün lumia 820 aldım fakat şöyle bişi sormak istiyorum..telefon rehberime bakmak istediğimde msn listem vs de geliyor ben sadece rehberimi görmek istiyorum bunun bi ayarı yk mu acaba yoksa ben mi bulamadım
arkadaslar mrb..bende dün lumia 820 aldım fakat şöyle bişi sormak istiyorum..telefon rehberime bakmak istediğimde msn listem vs de geliyor ben sadece rehberimi görmek istiyorum bunun bi ayarı yk mu acaba yoksa ben mi bulamadım