Nokia Lumia 820

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Flash desteği olmadığı için izleyemezsiniz malesef

Html5 desteği olan siteleri görüntüleyebilirsiniz

IVI-Elia

Üye
Hayırdır konuyu kim hortlatmış?:bangin:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
slmlar... diğer telefonumu nokia suite bağlayarak bilgisyardan telefonuma uygumala oyun gibi seyler yüklüyorum bu lumia için ne yapılmalı bilgisayrdan telfona uygulama yüklemek için

papakudioflu

papakudioflu

Admin
slmlar... diğer telefonumu nokia suite bağlayarak bilgisyardan telefonuma uygumala oyun gibi seyler yüklüyorum bu lumia için ne yapılmalı bilgisayrdan telfona uygulama yüklemek için

Nokia Suite şimdilik wp8 telefonları desteklemiyor. Wp8 için pc'den uygulama yükleme yok telefondan mağaza uygulamasını kullanmanız gerekir.

ggozddee

Üye
arkadaslar mrb..bende dün lumia 820 aldım fakat şöyle bişi sormak istiyorum..telefon rehberime bakmak istediğimde msn listem vs de geliyor ben sadece rehberimi görmek istiyorum bunun bi ayarı yk mu acaba yoksa ben mi bulamadım :(

awdil

awdil

Üye
arkadaslar mrb..bende dün lumia 820 aldım fakat şöyle bişi sormak istiyorum..telefon rehberime bakmak istediğimde msn listem vs de geliyor ben sadece rehberimi görmek istiyorum bunun bi ayarı yk mu acaba yoksa ben mi bulamadım :(

Hotmail kisi listenizi,Senkronize etmezseniz sorun duzelir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kişiler/.../Ayarlar/Kişi Listemi Filtrele/Hotmail-msn çeltiğini kaldır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt