Nokia Lumia 820/920 (WP8)kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

fenerlialper

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820/920 (WP8)kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız?
Merhabalar arkadaşlar,

Şu an iPhone 3GS kullanmaktayım. Nokia Lumia 820/920 alma planları yapıyorum. Eskiden çok oyun oynardım uygulama filan incelerdim ama artık sadece adam akıllı çalışan Facebook, Twitter, Whatsapp ve Foursquare gibi uygulamalar olsun yeter diye düşünmekteyim. İnternetten araştırdığım kadarıyla bildirim merkezi sorunu varmış. Örneğin telefonum kilit ekranındayken Whatsapp'tan mesaj geldi, bana bildirim gelmiyor mu ?
yada Twitter'da 3-5 RT yada Fav aldım veya yeni bir takipçi aldım bunların bildirimleri kilit ekranına geliyor mu?
Foursquare'da arkadasım Ahmet, Mehmet X mekanında çheck-in yapmış. Bunun bildirimi kilit ekranına geliyor mu? Yoksa bildirimleri görmek için illaki kilit ekranından çıkmam mı gerekiyor ?
Bildirim merkezi olmaması sorun değil de bildirim sistemi çalışıyor dimi ?

Genel olarak beni düşündüren diğer bir konu da web browser hızı ve kullanışlı olup olmaması... Bu konuda da arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ayrıca iPhone 3GS'den Lumia 820 yegeçtikten sonra çözünürlük farkı var mı tam bilmiyorum ama bu tarz bir alışma problemi yaşar mıyım ?

Mesajı yanıtlayıp yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Kardeşim tıpkı senin kullandıklarını kullanan ve önem veren bi lumia 920 kullanıcısıyım . twitter konusunda üzgünüm . Çünkü maalesef bildirim gelmiyor . Aynı şekilde foursquare içinde . Hatta programın kendisinide pek beğenmedim .

Ama facebook ve whats app için bildirimler geliyo bu konuda rahat ol . Lumia 920 tam bir sosyal telefon .

İostan windowsa geçicek bi kişi için sabırlı olmalısın . Çünkü adım gibi eminimki mutlu olmıcaksın . Ama etraf artık ios ve androidle doldu . Bi farklılık istersen ve tarza önem verirsen mutlaka geçmelisin .

İnternet tarayıcı sorunuda şüphesizce cevap vereyimki kullanabilceğin en hızlısı budur kardeşim . Telefon 4g destekliyor ve türkiyeye 4g geldiğindede sıkıntı olmayacak senin için . Şuanda bile inanılmaz hızlı bi tarayıcısı var .

n000k

n000k

Üye
Kardeşim tıpkı senin kullandıklarını kullanan ve önem veren bi lumia 920 kullanıcısıyım . twitter konusunda üzgünüm . Çünkü maalesef bildirim gelmiyor . Aynı şekilde foursquare içinde . Hatta programın kendisinide pek beğenmedim .

Ama facebook ve whats app için bildirimler geliyo bu konuda rahat ol . Lumia 920 tam bir sosyal telefon .

İostan windowsa geçicek bi kişi için sabırlı olmalısın . Çünkü adım gibi eminimki mutlu olmıcaksın . Ama etraf artık ios ve androidle doldu . Bi farklılık istersen ve tarza önem verirsen mutlaka geçmelisin .

İnternet tarayıcı sorunuda şüphesizce cevap vereyimki kullanabilceğin en hızlısı budur kardeşim . Telefon 4g destekliyor ve türkiyeye 4g geldiğindede sıkıntı olmayacak senin için . Şuanda bile inanılmaz hızlı bi tarayıcısı var .
sence kilit ekranında 5 değilde 10 bildirim koyma özelliği olsaydı iyi olmazmıydı?? :hmmm şuan kullandıklarım hepsi benim için önemli ama whatsapp için yer yok.. bunu geri bildirim yapsak çözüm yaparlarmı acaba??

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
sence kilit ekranında 5 değilde 10 bildirim koyma özelliği olsaydı iyi olmazmıydı?? :hmmm şuan kullandıklarım hepsi benim için önemli ama whatsapp için yer yok.. bunu geri bildirim yapsak çözüm yaparlarmı acaba??

Ben bunların apollo ile geleceğini düşünüyorum hatta nerdeyse eminim çünkü bi bildirim olayını okumuştum . Whats app , foursquare , twitter , facebook , skype gibi şeylerin içeriğinde oluşan en ufak gelişmeyi bize bildirim olarak vermeliler ve bu tek ekranda olsa ve kilit ekrandada görünce şahane olur . :oke:

n000k

n000k

Üye
Aynen.suan icin benim tek sıkıntım sosyal ağlar bildirimleri.umarım yakın zamanda hallolur bu :)
<- Lumia 920 aşkım ->

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar kesin olmamakla birlikte takip ettigim kadariyla size bir bilgi vereyim. Bildiginiz gibi wp platformunun en unlu hackerlarindan birisi gectigimiz gunlerde markette bir uygulama paylaşti. Uygulamanin adi "notifications center"

Bir hafta kadar sonra Microsoft'un talimatiyla bu uygulama marketten kaldirildi ve herhangi bir aciklama yapilmadi. Fakat benim gibi Microsoft ve windowsphone'u takip eden en ünlü editörler bunun sebebini şu şekilde acikladilar;
Microsoft'un bir bildirim merkezi uzerinde caliştigi biliniyor. Boyle bir uygulamanin microsofttan olan beklentileri azaltacagi ve microsoftun guncellemesine olan ilgiyi azaltacagini duşundukleri icin kaldirildi.
Windows phone bolum başkani Todd Brix de yaptigi aciklamada zaten bildirim merkezini yapacaklarini fakat vakit kalmadigi icin eklemediklerini belirtmişti. Umarim bildirim merkezi konusunda biraz fikir vermişimdir.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Aynı şekilde düşünüyorum editör olucak adamım vesselam :) Kesinlikle böyle bişeyin en kısa zamanda üstelik eksiksiz bi şekilde geleceğini düşünüyorum . O zaman bu lumia aşkımı dahada alevler . Ama şuanda kullanıma engel bi durum yok o yüzden beklemek kesinlikle sıkıntı değil

NURGENÇ

Üye
Merhaba arkadaşlar nokia lumia820 kullanicisiyim dün mesajlarda bi durum keşfettim facebook sohbeti aç diye bi yer vardi onu aktifleştirdim sonra laptopumda facebooka girerken facebook yazişmalarimin msndede çiktiğini gördüm ve facebookta kim online olursa msnde sesli uyari verior bana ben bu durumdan çok rahatsiz oldum nasil kapatabilirim şimideden teşkkürler

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar kesin olmamakla birlikte takip ettigim kadariyla size bir bilgi vereyim. Bildiginiz gibi wp platformunun en unlu hackerlarindan birisi gectigimiz gunlerde markette bir uygulama paylaşti. Uygulamanin adi "notifications center"

Bir hafta kadar sonra Microsoft'un talimatiyla bu uygulama marketten kaldirildi ve herhangi bir aciklama yapilmadi. Fakat benim gibi Microsoft ve windowsphone'u takip eden en ünlü editörler bunun sebebini şu şekilde acikladilar;
Microsoft'un bir bildirim merkezi uzerinde caliştigi biliniyor. Boyle bir uygulamanin microsofttan olan beklentileri azaltacagi ve microsoftun guncellemesine olan ilgiyi azaltacagini duşundukleri icin kaldirildi.
Windows phone bolum başkani Todd Brix de yaptigi aciklamada zaten bildirim merkezini yapacaklarini fakat vakit kalmadigi icin eklemediklerini belirtmişti. Umarim bildirim merkezi konusunda biraz fikir vermişimdir.

Üstad son derece açık ve net bir açıklama olmuş, paylaşım için teşekkürler ...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Merhaba arkadaşlar nokia lumia820 kullanicisiyim dün mesajlarda bi durum keşfettim facebook sohbeti aç diye bi yer vardi onu aktifleştirdim sonra laptopumda facebooka girerken facebook yazişmalarimin msndede çiktiğini gördüm ve facebookta kim online olursa msnde sesli uyari verior bana ben bu durumdan çok rahatsiz oldum nasil kapatabilirim şimideden teşkkürler

Hotmail , yani msn hesabınıza girip facebook ile olan bağlantısını kesmeniz gerek .

NURGENÇ

Üye
Ama tam olarak nereden bulamiyorum

fenerlialper

Üye
    Konu Sahibi
Twitter uygulamasında keşfet kısmı yokmuş sanırım ? ayrıca facebook uygulamasında da birçok eksik olduğunu okuduğum. Ne gibi eksikler var arkadaşlar ?

Bir de Facebook bildirimlerinin de gelmediğini söylemişler. Çok kararsız bir durumdayım. iPhone 3GS'imin bozuk bir şekilde kullanmaktan daha iyidir diyorum ama öbür taraftan da eksiklerine alışamayıp 2 gün sonra lanet olsun demek de istemiyorum. Güncelleme ile kesin düzelir mi arkadaşlar ? Bir de güncelleme ne zaman gelir bi bilginiz var mı ?

Üst Alt