n73cem
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonum 920. çıktığından beri kullanıyorum. git bak bakalım gameloft un EA gamesin cartın currtun oyunlarına. %90 ı ücretliSamet Allah için Wp8 kullandın mı ki mağaza da her şey paralı diyorsun uygulamaların %92 si bedava, neyin kafası bu?
telefonum 920. çıktığından beri kullanıyorum. git bak bakalım gameloft un EA gamesin cartın currtun oyunlarına. %90 ı ücretli
telefonum 920. çıktığından beri kullanıyorum. git bak bakalım gameloft un EA gamesin cartın currtun oyunlarına. %90 ı ücretli
1- kullandığım sisteme b.k atmamO paralı dediğiniz oyunların çoğunda deneme seçeneği var ki bu zaten diğer platformlardaki ücretsizim diyip sonradan para isteyen oyunlar gibi ilk birkaç bölümü oynamanızı sağlıyor. Öyle marketin hepsi paralı diyip insanları yanıltmayın. Ben de l920 kullanıyorum ve telefonumda en azından 10 tane ücretsiz ama gayet güzel oyun var. Biraz objektif bakmaya çalışın. Buradan wp8 ile ilgili her şeye b.k atarak elinize bir şey geçmez.
ikisi de çekilcek dert değil
1- kullandığım sisteme b.k atmam
2- arkadaş tavsiye istemiş, kendi fikirlerimi ve mağazadaki çoğu uygulamanın ücretli (Angry Birds bile) olduğunu söyledim. Adama git deneme sürümünü oyna 2-3 bölüm sonra satın al desem adam bana söver.
3- WP8 çok kaliteli fakat 512 MB ram hiçbirşekilde! YETMEZ
4-başka telefon önermeyin dediği için ihtiyaçları doğrultusundaki en mantıklı seçenek E7 dir . bunun lamı cimi yok, tabi bu benim fikrim. gidip 520 alıp pişman olacak olan kendisi o yüzden beni bağlayan durum yok
nokia lumia 520 de görev yöneticisi varmı yani kolayca açık uygulamaları görüp kapatabiliyormuyum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?