Nokia Lumia 520 ve 620 Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

keremec

keremec

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 ve 620 Batarya
Arkadaşlar ben 520 ile 620 arasında kaldım batarya benim için çok önemli kağıt üstünde 520 batarya olarak 620 den daha iyi olması gerekiyor ama aklıma takılan bişey var konuşma süresi çok yakın video oynatma 1 saat fark var ama internet de niye o kadar uçurum var onu anlamadım kullanan arkadaşlara soruyorum 620 nin internet süresü bu kadar az mı? yoksa 5 saate kadar çıkabiliyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
internet surelerinde o kadar fark olmasinin sebebi oncelikle net hızı ikinci olarak da ekran parlakligi.

sympatico

Üye
520 yi bilmem de , 620 de 3 saat 50 dk internet kullanmak diye bişey yok , ben iki saat boyunca internet kullanabilmiş değilim , çoktan batarya bitmiş oluyo

kursat99

kursat99

Üye
Ben 520 de 2G ile 3 saat internete girip kulaklıkla müzik dinledim. Pil %58 olmuş. Sonra bir 2.5-3 saat daha internete girebilirim. WiFi ile daha uzun oluyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
1gün bile zor dayanıyor şarj oyun ve internetle lumia 620nin bataryası

keremec

keremec

Üye
    Konu Sahibi
Benim tek sorum günde 3-4 saat 3g internet kullanımı ve facebook viber açık 1 günü rahat tamamlayabilirmiyim?

kursat99

kursat99

Üye
520 de biraz zor gibi.

keremec

keremec

Üye
    Konu Sahibi
Peki 720 de gider mi yada yazdıklarımı yapabileceğim bir telefon söylermisiniz andorid de olabilir.

kursat99

kursat99

Üye
Ali Kemal Abi nin dediğine göre bunların kat kat katını yapabilirsin. :D Tabi sormak lazım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim tek sorum günde 3-4 saat 3g internet kullanımı ve facebook viber açık 1 günü rahat tamamlayabilirmiyim?

Aradığınız cevaba ulaşılmaya çalışılıyor lütfen bekleyin.

Searching...

Searching...

Searching...

1 sonuç bulundu :

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
920nin kapağı mı çıkıyor o resimde?? :blink:

skynet

Üye
520 yi bilmem de , 620 de 3 saat 50 dk internet kullanmak diye bişey yok , ben iki saat boyunca internet kullanabilmiş değilim , çoktan batarya bitmiş oluyo

Hocam senin bataryada sorun var sanırım benim pil %100 iken müzik + 2.5 saat nette dolaşırım pil %49 olmuş oluyor :hmmm

keremec

keremec

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım 520 yada 620 alıp yanımda şu küçük şarj etme şeylerinden taşıycam ozaman :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sanırım 520 yada 620 alıp yanımda şu küçük şarj etme şeylerinden taşıycam ozaman :)

o da mantikli ama imkanin varsa lumia720 şarj yonunden ebn iddiali wp cihazdir. Bende bile bir gunde bitmedi şarji:ehe

keremec

keremec

Üye
    Konu Sahibi

o da mantikli ama imkanin varsa lumia720 şarj yonunden ebn iddiali wp cihazdir. Bende bile bir gunde bitmedi şarji:ehe

620 de fm radyo yok 520 de nfc flash yok fm var 720 de hepsi var ama onunda ekranı büyük bide 512 mb ramli bir cihaza 1000 tl verememki ram i 1g olsa bide hafızası 16 gb olsa gözüm kapalı alırdım:)