Nokia Lumia 520 Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

keremec

keremec

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 Sorular
Arkadaşlar ben tam 8s alacaktım ki mağazaya gittiğimizde sadece teşhir ürünü kalmış diye alamadım eve geldim neyse baktım hafıza kartına uygulama yüklenemiyor diye sorun çıkıyormuş o yüzden vaz geçtim şimdi Lumia 520 almaya karar verdim ama bir kaç sorum var.

Satürne telefonu denemeye gittim 620 720 nin ekranları çok iyi iken 520 nin ekranı sanki yapıştırıcı dökmüş gibi çok kötüydü ve hiç elin üstünde kaymıyordu telefonun ekranı böyle kötü mü yoksa orda teşhir olduğu için mi kötü.

Bide 620 ye güncelleme ile fm radyo gelmiyecekmiş 520 ye fm radyo gelecek mi?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
520 ye fm radio gelecek. Yapıştırıcı dökmüş gibi diyorsun ben ne demek istediğini biraz kafamda canlandırdım sanırım teşhir olduğu için öyle yoksa hepsinin ekranın dokunuşu aynı benim bildiğim. en önemliside zaten htc nin windows phone si değilde kesinlikle nokia nın ki alınır. iyiki mağazada kalmamış htc 8s dedim içimden. :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ekran sorunu bende de var sürtünme hissediyorsun

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
mat takarsan evet kaybolabilir. Bu arada o sürtünme ekranın çizilmez ekran olmasından dolayı

serdar.isiktas

serdar.isiktas

Üye
bende böyle bir sorun yok..

hayaleturk

hayaleturk

Üye
520 ekranı ilk olarak öyle gelebilir kullandıkça elin alışıyor hocam.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
windows phone'um yok ama fm radio'ya gerek olduğunu düşünmüyorum. Mix radio'da istemediğin kadar şarkı varmış öyle diyorlar :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici