Tavsiye Nokia Lumia 1520 Türkçe İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben 920 ile idare edebildiğim kadar giderim :) Yeni kamera teknolojileri geliyor. 1520 den daha üstün bir telefon yakın gelecekte gelebilir yani. (Sonbahar Kış). Gerçi teknolojinin sınırı yok. Bu seferde o gelince başka bir tanesinin teknolojisi duyrulur. :D hehe hepsi bizim gibi teknoloji severleri soymak için yapılmış taktikler.

• Beğen
Tepkiler: adam john

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
o taktikler de başarılı oluyor maalesef

zaakaan

zaakaan

Üye
7'' lik Galaxy Tab 2 cebime rahatça sığdı, artık kaçarı yok kesin alacağım fiyatı çok uçuk olmazsa :)

dakamon

dakamon

Üye
7'' lik Galaxy Tab 2 cebime rahatça sığdı, artık kaçarı yok kesin alacağım fiyatı çok uçuk olmazsa :)

Telefon firmaları kot markalarıyla anlaşıyorlarmış cepleri biraz daha büyük yapın diye :D

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Aybin.Kilic ve bbakkus
alyuz41

alyuz41

Üye
Cihazım L820, Sigortalı cihazım ve Gold Bilgisayar'dan Müşteri Memluniyet Garantili. Yani cihazımı 1000TL'ye aldım, Fatura kesim tarihinden 364 gün sonra götürdüğümde 600TL hediye çeki veriyorlar. Ben de cihazımı götürüp bunu almayı düşünüyorum yaklaşık 8 ay sonra :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Cihazım L820, Sigortalı cihazım ve Gold Bilgisayar'dan Müşteri Memluniyet Garantili. Yani cihazımı 1000TL'ye aldım, Fatura kesim tarihinden 364 gün sonra götürdüğümde 600TL hediye çeki veriyorlar. Ben de cihazımı götürüp bunu almayı düşünüyorum yaklaşık 8 ay sonra :D
yani cihazı verdiğinizde 600tl maliyetlemi alıyor yoksa siz burda hediye diyince milletin aklına farklı şeyler gelir birde bu miktar telefonun aldıgınız fiyatının %60 ınımı geri veriyor

Rainesto

Rainesto

Üye
abi izledikce gülüyorum ya :D dur bi ekrandan çıkıyım da şifremi yazıyım :ADASDASD

• Beğen
Tepkiler: m542tf
alyuz41

alyuz41

Üye
yani cihazı verdiğinizde 600tl maliyetlemi alıyor yoksa siz burda hediye diyince milletin aklına farklı şeyler gelir birde bu miktar telefonun aldıgınız fiyatının %60 ınımı geri veriyor

Merhaba. Gold Bilgisayarın bir hizmeti. 1000TL'ye faturada gözüküyor cihazım %60 geri iade ücreti veriyorlar ama Gold Bilgisayar Hediye Çeki oluyor.

1500TL diyelim alacağım şey, 600TL ucuza veriyorlar telefonumu verirsem ;)

Zaten şu anda ki fiyatı 600TL ikinci el. :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Merhaba. Gold Bilgisayarın bir hizmeti. 1000TL'ye faturada gözüküyor cihazım %60 geri iade ücreti veriyorlar ama Gold Bilgisayar Hediye Çeki oluyor.

1500TL diyelim alacağım şey, 600TL ucuza veriyorlar telefonumu verirsem ;)

Zaten şu anda ki fiyatı 600TL ikinci el. :D
değişik bir kampanya telefonu değiştirmek isteyenler için güzel bir şey

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kampanya güzelmiş

bbakkus

bbakkus

Üye
    Konu Sahibi
sınıf arkadaşım tablet almıştı 420 tl ye iade etti 100tl ekleyip L520 aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...