bbakkus
Üye
zaten phablet bi model büyük olması benim gibi büyük ekran sevenleri için çpk güzel3 kolon dışında büyük ekrandan hoşlananlar hariç pekte hoş durmuyor bana dev gibi geldi cebe bile sığmaz bu cihaz![]()
zaten phablet bi model büyük olması benim gibi büyük ekran sevenleri için çpk güzel3 kolon dışında büyük ekrandan hoşlananlar hariç pekte hoş durmuyor bana dev gibi geldi cebe bile sığmaz bu cihaz![]()
Hocam note 3 ile aynı seviyede olabilir fiyatı. En azından buna hazırlıklı olFiyatı çık yüksek gelirse yıkılırım

Hocam note 3 ile aynı seviyede olabilir fiyatı. En azından buna hazırlıklı ol![]()
1800 TL benim beklentim daha fazlası olmasa iyi olurHocam note 3 ile aynı seviyede olabilir fiyatı. En azından buna hazırlıklı ol![]()
Rica ederimİlginç bir sunum olmuş, dikkatimi çeken cüme ise "oturunca bi tarafınıza fian batar mı" oldu.paylaşım için
![]()
bilmiyorum bu kişinin ilk izlediğim videosuBu adam bir ara 5s'in parmakizi okuyucusuna tecavüz eden adam değilmi ya![]()

Bu adam bir ara 5s'in parmakizi okuyucusuna tecavüz eden adam değilmi ya![]()
Biraz mı!!!Nokia Lumia 1520 gerçektende olağan üstü bir cihaz ama biraz fazla büyük sanki![]()
Birazın 2-3 katı daha büyükBiraz mı!!!

Videoyu izlerken gülmekten öldüğün an; Lumia onbeş yirmiLumia Onbeş 20![]()
![]()

o kadar yüksek donanıma gerek yok bence ve böyle şeyler beklemeyin çünkü eğer wp böyle bir telefon çıkarsa buna göre yüksek oyunda çıkarması gerekiyor daha sonra 520 sahipleri neden ram sınırı var diye bagırıyor haklılarda burada amaç yüksek donanım değil optimizasyon buna göre karar verin bence hatta 1520 nin bile donanımların fazlasıyla yeterli oldugunu düşünüyorum ileride yine bunun yüzünden bazı kısıtlamalr yaşıya bilirizPekte olağanüstü değil ya. Snap800 2gb ram 1080p ekrandaha iyilerine var
2k ekranlı 3gb ram ki snap800 den daha iyi işlemcili Çinli bir markanın telefonu var
![]()