Tavsiye Nokia Lumia 1520 Türkçe İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynen yaaa :d: o değil de Video'da Lumia 1020'den de bahsederken Normal 1020 diyor ama 1520'ye gelince Lumia onbeş yirmi diyor :D :D :zuhaha: Ama telefon beni cezbetti açıkcası :tebessüm:
genelde yabancılar öyle konuşur bence bu vidyo türkçe dublaj hali bide bunu alt yazılı izlemek lazım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
genelde yabancılar öyle konuşur bence bu vidyo türkçe dublaj hali bide bunu alt yazılı izlemek lazım
Aynen katılıyorum, zaten video detaylı inceleme değil cihazı bi açıp, sağına soluna bakıyor, bize kamera, internet hızı, oyun performansı vb veriler önemli, adam videoda sadece cihazın büyüklüğünden bahsetmiş sözün özü Lumia onbeş yirmi çok güzel cihaz :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
onbeş yirmi dense binbeşyüzyir daha etkileyici duruyor her ne kadar cihaz aynı olsa da
Ocak sonu demişken iki hafta kaldı şurada tabi gerçekten ocak sonu çıkacakmı bilememPeki bu 1520 Bir oparatöre bağlımı gelecek yoksa serbest satış olacakmı

dakamon

dakamon

Üye
Bilinmiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen yaaa :d: o değil de Video'da Lumia 1020'den de bahsederken Normal 1020 diyor ama 1520'ye gelince Lumia onbeş yirmi diyor :D :D :zuhaha: Ama telefon beni cezbetti açıkcası :tebessüm:
Evet, cidden güzel telefon. Bu arada yabancı forumlarda Lumia TenTwenty - FifteenTwenty şeklinde telaffuz ediliyor, arkadaşta onlardan esinlenmiştir. :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
dakamon

dakamon

Üye
Bencede serbest olarak her yerde satılsa çok iyi olur. Fiyat kırılır en azından ama 1800 civarı gelse mükemmel olur

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Öyle hale geldik ki artık bir cep telefonu için 1800 TL gibi devasa rakamlar normal görünüyor gözümüze :blink::zong:

dakamon

dakamon

Üye
Hocam adam askeri ücret alıyor maaşının 3 katı fiyatlı telefonları alıyor bunu herkes yapıyor. Adamın aylık geliri 800 Tl elinde iphone 5. E haliyle 1800 2200 den daha düşük geliyor ucuz geliyor insanlara.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Öyle hale geldik ki artık bir cep telefonu için 1800 TL gibi devasa rakamlar normal görünüyor gözümüze :blink::zong:
istisnalar elbette var ama bizim Türk milleti gereksiz kullanmayacağı şeyi hava atmak yada sebepsiz en üst modeli olsun cepte para yok sana çağrı atar telefon 1500,2000 Tl

• Beğen
Tepkiler: skynet ve cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu cihazı günlük hayatta nerde nasıl taşıyacağız

bbakkus

bbakkus

Üye
    Konu Sahibi
biraz büyük ama büyük ceplere sığar arkadaşın note 2 (5.5'') bnim kaprinin cebine sığıyodu :)

dakamon

dakamon

Üye
Ya rahat olun :D istiklalde adam arka cebine tablet sokmuş geziyordu :D Bu çok masum kalır :D Şimdi uçuk kaçık bir tip falan diye düşüneceksiniz ama öyle aykırı tiplerden değildi apaçiydi :D özgüvenine hayran kalmıştım :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
benim de hiç bir şekilde zorluk çıkartmıyacağına inanıyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
O değilde benim aklıma takılan yeni bir kamera teknolojisinden bahsedilmiş olunması. Yani Nokia'nın önümüzdeki yakın zamanlarda çıkarmayı planladığı yeni telefonlarında daha gelişmiş olan bu kamera teknolojisini kullanma olasılığı varsa 1520 benim gözümde düşüşe geçti demektir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O değilde benim aklıma takılan yeni bir kamera teknolojisinden bahsedilmiş olunması. Yani Nokia'nın önümüzdeki yakın zamanlarda çıkarmayı planladığı yeni telefonlarında daha gelişmiş olan bu kamera teknolojisini kullanma olasılığı varsa 1520 benim gözümde düşüşe geçti demektir.
Evet yeni kamera teknolojisi hakkında Ali Kemal abi bilgi vermişti. Hatırladığım kadarıyla kameradaki tüm lensler ayrı ayrı olmak üzere farklı noktalara odaklama yapabilecek.

braayn

braayn

Üye
fiyatı çok uçuk olmadığı takdirde alacağım 2000Tl gibi bir fiyatla gelecekse düşmesini beklerim baktım olmadı 820 ile bir süre daha devam edeceğiz.

musti15fb

Üye
Yüksek fiyata satmak onların zararına bunu Lumia 1020'de anladılar. Çünkü bizim insanlarımızın çoğu telefonu kullanmak için değil hava atmak için alır. iPhone 5S için kredi çeken adam var, sebebi havası var. Ama Lumia 1020'yi kimse 2000 TL'ye almadı, fiyatı düşürdüler ki satışı yine çokta iyi değilmiş. Windows Phone olarak elimde 925 var, telefonu kardeşime verdim. Çünkü gelişmeye ihtiyacı var, 1520'nin bataryası az geldi. Bundan sonra ki modelini bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...