OttomaN TigeR
Üye
Aynen sanki sahneye davet ediyor.Videoyu izlerken gülmekten öldüğün an; Lumia onbeş yirmi![]()
![]()

Aynen sanki sahneye davet ediyor.Videoyu izlerken gülmekten öldüğün an; Lumia onbeş yirmi![]()
![]()

Aynen yaaaAynen sanki sahneye davet ediyor.![]()
o değil de Video'da Lumia 1020'den de bahsederken Normal 1020 diyor ama 1520'ye gelince Lumia onbeş yirmi diyor
Ama telefon beni cezbetti açıkcası 
genelde yabancılar öyle konuşur bence bu vidyo türkçe dublaj hali bide bunu alt yazılı izlemek lazımAynen yaaao değil de Video'da Lumia 1020'den de bahsederken Normal 1020 diyor ama 1520'ye gelince Lumia onbeş yirmi diyor
![]()
![]()
![]()
Aynen katılıyorum, zaten video detaylı inceleme değil cihazı bi açıp, sağına soluna bakıyor, bize kamera, internet hızı, oyun performansı vb veriler önemli, adam videoda sadece cihazın büyüklüğünden bahsetmiş sözün özü Lumia onbeş yirmi çok güzel cihazgenelde yabancılar öyle konuşur bence bu vidyo türkçe dublaj hali bide bunu alt yazılı izlemek lazım

her iki kanaldan satılsa çok iyi olur serbest rekabet herkes istediğini alırBilinmiyor
Evet, cidden güzel telefon. Bu arada yabancı forumlarda Lumia TenTwenty - FifteenTwenty şeklinde telaffuz ediliyor, arkadaşta onlardan esinlenmiştir.Aynen yaaao değil de Video'da Lumia 1020'den de bahsederken Normal 1020 diyor ama 1520'ye gelince Lumia onbeş yirmi diyor
![]()
![]()
![]()

istisnalar elbette var ama bizim Türk milleti gereksiz kullanmayacağı şeyi hava atmak yada sebepsiz en üst modeli olsun cepte para yok sana çağrı atar telefon 1500,2000 TlÖyle hale geldik ki artık bir cep telefonu için 1800 TL gibi devasa rakamlar normal görünüyor gözümüze![]()
Evet yeni kamera teknolojisi hakkında Ali Kemal abi bilgi vermişti. Hatırladığım kadarıyla kameradaki tüm lensler ayrı ayrı olmak üzere farklı noktalara odaklama yapabilecek.O değilde benim aklıma takılan yeni bir kamera teknolojisinden bahsedilmiş olunması. Yani Nokia'nın önümüzdeki yakın zamanlarda çıkarmayı planladığı yeni telefonlarında daha gelişmiş olan bu kamera teknolojisini kullanma olasılığı varsa 1520 benim gözümde düşüşe geçti demektir.