Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Reset olayını ben de bir tek burada okudum, biz de öyle bir sorun yok. :D

monteboy

monteboy

Üye
teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar :) bugün turkcellde baktım da tutuşu filan çok güzel boyutu güzel yapmışlar fazla ağır da değildi kapalı olduğu için içine bakamadım fakat. lumia 625 ve 520nin kameralarını inceledim de hangisi ile 1320nin kamerası aynı?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Dokunmatik hassasiyetini normale al. Bir ara,beni de delirtmişti. Aşırı hassas,dokunmatik var Lumia 1320'de. Muhtemelen bir sonraki güncellemede bir optimizasyon yapılır.
abi özele mesaj attım bi bakarmısın rica etsem :)

perkele

Üye
bugun lumia 1320 ye terfi ettim. oncelikle ekranı cok hoşuma gitti. Fakat normal kullanımda ozellikle şarjda takılıyken arada reset atıyor ve ust taraf ısınıyor.

reset sorunu yasayan ve çozum bulan arkadaslar varsa yardımlarını rica ederim :)

Maalesef aynı sorun bende de var. Özellikle 5 dakika oyundan sonra telefon aşırı ısınıyor ve kendiliğinden kapanıyor. Tekrar açıyorum soğuyuncaya kadar telefonu kurcalayamıyorum çünkü kendini tekrar kapatabiliyor. Çareyi telefonu buzdolabına koymakta buldum, anca soğuyor :)

Üst Alt