Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

Evet arkadaşlar kırmızı Nokia Lumia 1320 az önce elime geçmiş bulunuyor. Bu başlık altından sorularınızı merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Elimden geldiğince bütün sorularınızı cevaplamaya çalışırım.

Çok yakında Lumia 1520 ile karşılaştırmasını da burada paylaşacağımı belirteyim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mutto44, Dexter Morgan, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri

capkino06

Üye
Hayırlı olsun :)

avast

avast

Üye
Hepsini kullaniyomusun abi :D

sekajmer

sekajmer

Üye
1320'nin pil ömrünü merak ediyorum

sekajmer

sekajmer

Üye
ben de ama Lumia 1520'den pek farklı bir batarya suresi vereceğini zannetmiyorum.
aslında haklısın abi düşündüm de sd 800 düşük enerji tüketiyor . full hd ekran biraz etki eder ama yine de fark olmaz bence de.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence olur abi çünkü s.dragon 800 daha verimli kullanır bataryayı :)
evet ama şoyle bir durum da var. Donanım daha düşük. İşlemcinin çalışma performansı %90-100'lere çıkmazsa bunda da aynı sonucu verebilir.

• Beğen
Tepkiler: skynet
drangela61

drangela61

Üye
hocam ekranın görüntü kalitesi nasıl L1520 gibi olamayacağı kesin ama hani pikseller belli oluyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında haklısın abi düşündüm de sd 800 düşük enerji tüketiyor . fu ll hd ekran biraz etki eder ama yine de fark olmaz bence de.
özellikler benzer ama resmi rakamlar şu şekilde:.

tgoksen1

Üye
hocam hayırlı olsun.Ben almayı dusunuyorum onerırmısın?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerçi Windows Phone 8.1 güncellemesiyle pek bir önemi kalmıyor ama telefon 4.51GB boş hafızayla geliyor.

braayn

braayn

Üye
abi hayırlı olsun 1520+925 ikisini birden kullanamazsan 1320'i senin adına ben test edebilirim :) şaka bi yana ekran netliği ve 5 mp kamerası acaba Lumia 720 gibimi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: m542tf, sekajmer ve skynet

Üst Alt