BelaMonte
Üye
aynı cihazla kıyasla düşük14k düşük değil ki.![]()

aynı cihazla kıyasla düşük14k düşük değil ki.![]()

aynı cihazla kıyasla düşük![]()
Diğer antutu programında da daha fazla düşük çıkmıştı.benchmarklarda böyle şeyler olması çok normal.
benchmark kelime anlamı ile sizin ürünüzü diğer firmalar ile kıyaslama ve bulunduğu pozisyonu size gösterme diye biliriz telefon uyuglaması oalrak size belirli bir sayısal değer veriyor bunu diğer sistemler ile kıyaslayıp sizin telefonun bulunduğu seviyeyi öğrenebiliyorsunuzBu benchmark ne demek tam olarak hiç merak etmiyorm şöyle testleri.
Bir de AnTutu falan deniyor.
aslında bunların noter tarzından hepsinde eşit aynı şartlarda yapıcagına dair yemin gibi bir şey olup öyle test yapılması gerekiyor yoksa dediğiniz gibi adamlar isteidği sistemi üstün göstere bilirlerYa bu benchmarklar tam uyumlu da olmayabilir sistemle tam uyumlu olmayabilir.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
aslında bunların noter tarzından hepsinde eşit aynı şartlarda yapıcagına dair yemin gibi bir şey olup öyle test yapılması gerekiyor yoksa dediğiniz gibi adamlar isteidği sistemi üstün göstere bilirler

yanide önem veren kişiler olduğu için diyorum sadece benim için hiç önemi yok istedikleri kadar desinler ben s4 de kullanıyorum lumiada hız konusunda aynılar ancak arkadaşın telde programın p si yok orası ayrı bir konuO kadar önemli bir şey değil ki.![]()
yanide önem veren kişiler olduğu için diyorum sadece benim için hiç önemi yok istedikleri kadar desinler ben s4 de kullanıyorum lumiada hız konusunda aynılar ancak arkadaşın telde programın p si yok orası ayrı bir konu

telefonu yere fırlatacak kadar sinir bozucu. Ya iki kere basıyor, ya basmıyor.Arasıra oluyordu öyle şeyler ama jelatinden kaynaklandığını düşünmemiştim. Zaten hep değil nadiren oluyor, rahatsız edecek ve kullanıma mani olacam derecede değil.
telefonu yere fırlatacak kadar sinir bozucu. Ya iki kere basıyor, ya basmıyor.

bende de var aynı sıkıntı. parlak jelatin var arada dokunmatik kafayı yiyor.Lumia 1320 ye parlaj jelatin takan var mı? ben taktım dokunmatik kafayı yedi. Klavyede bazen iki kere basıyor bir harfe, bazen algılamıyor. Menü geçişlerinde sorun oluyor. Ben alta sürükleyeyim derken tıklıyor algılıyor program açıyor. Lumia 920 de bu sorun yoktu.
gerçekten öyle. Hele klavyede tahmin ve otomatik düzeltme olmazsa kafayı yerdim. İleride geçer mi acaba. Mat jelatin deneyen var mı?bende de var aynı sıkıntı. parlak jelatin var arada dokunmatik kafayı yiyor.