Haber Nokia Lumia 1020 Stuff’da Oylamalar Sonucu Yılın Cihazı Seçildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1020 Stuff’da Oylamalar Sonucu Yılın Cihazı Seçildi
Geçen ay Stuff okuyucularına 2013 yılının cihazı anketi sunulmuştu.1 ay boyunca okuyucular tarafından en yüksek oyu alan 41 megapiksel kameraya sahip Nokia Lumia 1020 yılın cihazı ödülünü aldı.iPhone 5S, Xbox One, PS4 ve benzeri birçok rakibin bulunduğu oylamada Lumia 1020 1. sırada yer alırken, HTC One ve LG G2 2. ve 3. sırayı paylaşıyor.

Özellikle üst seviye donanımlara sahip cihaz tanıtımı yapması beklenen Nokia’nın yeni cihazları ile bilgiler her geçen gün artıyor.Umarız sistemsel yenilikler ile yeni cihaz tanıtımları yapılır.

oo bu süper haber bunlar bile anladı gelecekti işletim sistemin lumia olacaklarını bir androidciler kabullenemedi helal olsun lumia helal olsun sana ooo ooo

Tepkiler: sekajmer ve Akhtoher

Akhtoher

Üye
Haber için teşekkürler HTC One ı Satıp Lumia 1020 alarak iyi yapmışım

Yerli sitelerden aynı haberi aynı şekilde yayınlamak yasak diye biliyorum ama

alical33

Üye
oo bu süper haber bunlar bile anladı gelecekti işletim sistemin lumia olacaklarını bir androidciler kabullenemedi helal olsun lumia helal olsun sana ooo ooo
hocam yalnız lumia değil işletim sistemi Windows Phone 8

haber için teşekkürler

Tepkiler: 4MaGuS

sauozgur

Üye
güncellemeler biraz daha kapsamlı olsa ve hızlansa zaten cihazlara diyecek hiçbirşey yok

Haber gayet iyi yani zaten bizim ülkemiz dışında çoğu ülke anladı windows phone 8'in gelecekteki en iyi işletim sistemi olacağını ama gelin görün ki bizim ülkemizdeki kör insanlar sadece modaya göre ve herkezin elinde en çok ne varsa ona göre hareket eden tip insanlar olduğundan ayrıntıya pek girmiyorlar girenleride görüyoruz wp8 forever..

Akhtoher

Üye

Ezbere alıyorlar android cihazları ondan sonra forumun Windows Phone kısmında gezinip duruyorlar

Konuda 1 tane bile android kullanıcısı yokken modların bu tarz mesajlara izin vermesi gerçekten garip.

Yerli sitelerden alıntı haber kabul etmiyoruz.

Tepkiler: Esendağlı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...