Haber Nokia Lumia 1020 Stuff’da Oylamalar Sonucu Yılın Cihazı Seçildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1020 Stuff’da Oylamalar Sonucu Yılın Cihazı Seçildi
Geçen ay Stuff okuyucularına 2013 yılının cihazı anketi sunulmuştu.1 ay boyunca okuyucular tarafından en yüksek oyu alan 41 megapiksel kameraya sahip Nokia Lumia 1020 yılın cihazı ödülünü aldı.iPhone 5S, Xbox One, PS4 ve benzeri birçok rakibin bulunduğu oylamada Lumia 1020 1. sırada yer alırken, HTC One ve LG G2 2. ve 3. sırayı paylaşıyor.

Özellikle üst seviye donanımlara sahip cihaz tanıtımı yapması beklenen Nokia’nın yeni cihazları ile bilgiler her geçen gün artıyor.Umarız sistemsel yenilikler ile yeni cihaz tanıtımları yapılır.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
oo bu süper haber bunlar bile anladı gelecekti işletim sistemin lumia olacaklarını bir androidciler kabullenemedi helal olsun lumia helal olsun sana ooo ooo :halay1: :disko:

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Haber için teşekkürler HTC One ı Satıp Lumia 1020 alarak iyi yapmışım :nargile: :)

capkino06

Üye
Yerli sitelerden aynı haberi aynı şekilde yayınlamak yasak diye biliyorum ama :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:yavrum:

alical33

alical33

Üye
oo bu süper haber bunlar bile anladı gelecekti işletim sistemin lumia olacaklarını bir androidciler kabullenemedi helal olsun lumia helal olsun sana ooo ooo :halay1: :disko:
hocam yalnız lumia değil işletim sistemi Windows Phone 8 :)

haber için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
sauozgur

sauozgur

Üye
güncellemeler biraz daha kapsamlı olsa ve hızlansa zaten cihazlara diyecek hiçbirşey yok:yuru:10numara:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haber gayet iyi yani zaten bizim ülkemiz dışında çoğu ülke anladı windows phone 8'in gelecekteki en iyi işletim sistemi olacağını ama gelin görün ki bizim ülkemizdeki kör insanlar sadece modaya göre ve herkezin elinde en çok ne varsa ona göre hareket eden tip insanlar olduğundan ayrıntıya pek girmiyorlar girenleride görüyoruz wp8 forever..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Haber gayet iyi yani zaten bizim ülkemiz dışında çoğu ülke anladı windows phone 8'in gelecekteki en iyi işletim sistemi olacağını ama gelin görün ki bizim ülkemizdeki kör insanlar sadece modaya göre ve herkezin elinde en çok ne varsa ona göre hareket eden tip insanlar olduğundan ayrıntıya pek girmiyorlar girenleride görüyoruz wp8 forever..

Ezbere alıyorlar android cihazları ondan sonra forumun Windows Phone kısmında gezinip duruyorlar :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ezbere alıyorlar android cihazları ondan sonra forumun Windows Phone kısmında gezinip duruyorlar :)
ondan sonra yersiz eleştiriyle gizli hayranlıklarını ortaya kyuyorlar da haberleri yok :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

partyhard

Üye
Konuda 1 tane bile android kullanıcısı yokken modların bu tarz mesajlara izin vermesi gerçekten garip.

alical33

alical33

Üye
Konuda 1 tane bile android kullanıcısı yokken modların bu tarz mesajlara izin vermesi gerçekten garip.
modlar neye nasıl izin vereceğini blir hocam siz kafanıza takmayın böyle şeyleri

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yerli sitelerden alıntı haber kabul etmiyoruz.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt