Nokia kullanicilarinin dikkatine!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia kullanicilarinin dikkatine!!
arkadaşlar hepiniz bilirsinizki telefon parçası bulmak zordur. Hele birde orjinal yada çıkma parça bulmak çok daha zordur. Ben istanbul fatihte oturuyorum ve 3 yıldır telefon cenneti olan tahtakale + sirkeci den telefon , telefon aksesuarı ve telefon parçaları alarak çok düşük bir karla müşterilere satıyorum. 2 Yıldır maxicepten download yapıyorum ama maxicepten satış yapmak ilk kez aklıma geldi. Şuanda nokianın hertürlü parçasını satıyorum ve sizlerinde telefoncunuzda bulamadığınız parçaları birkezde bana sormanızı istiyorum. Pm atabilir yada arayabilirsiniz .
Tel= 0544 301 46 68

bahsi geçen ilan linki = http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/bir-bu-eksikti-nokianin-herturlu-modelinin-orj-ve-cakma-parcalari-bulunur-642774.html?#post4695300

7610 tuş pedi varmı?

N70 orjinal kulaklık + orjinal siyah kab kaç liraya bırakırsin ?

Kabın fiyatını merak edenlere soylim bari ... Ark 60 küsur tl diyo

webci274

Üye
Kardeş sanalpazar dükkanın nedir?

Konu Sahibi
kaziklama yok bizde . Haklısın yunus kardeş. resmi satıcı olunabilir ama ben lys sonucumu bekliycem . İyi bi sonuç alırsam üni yolu açılır üni yolu açılırsada muhtemelen telefonculuğu bırakmak ve şehir dışına çıkmak zorunda kalcam. O yüzden şimdilik pasif satıcıyız

Lysden pek ümidim yokta .. Ins şu polisligi geçeriz ayın 31 inde mülakat gidecez ...

Lysden pek ümidim yokta .. Ins şu polisligi geçeriz ayın 31 inde mülakat gidecez ...

insanlarin hayalleri olmasa bu dunya cekilmez. Gercek olsun yada olmasin. arkiler siz bekleyin ne demisler, bekleyen dervis ... Gerisini siz anlarsiniz.

Konu Sahibi

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

Mülakattan geçtik çok şükür .. Şimdi 1 temmuzdaki sınava kaldı geleceğimiz ...

Konu Sahibi
benim kuzende geçti sınavıda geçersiniz inşaAllah

kirve burda bit pazarı var herşey çok ucuz orjinal kulaklıklar 1 tl kapaklar tuş takımı dahil 1 tl yinede sağol hoparlor ve mikrofonda 1-2 tl arasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...