kademxx
Üye
yakında o da olcam halit abi.meraq etme.hatda sonyericsson firmasını satın alıcam.
ben ileriyi düsünüorum.
hayal etmek,basarmanın yarısıdır.
kimse SonyEricsson ile yarışamaz.
arkasında SONY war bikere.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------ya kardeş ben n79 kullanıyorum senin dediğin bütün sony ericcson modellerine tahminim 3 bilemedin 4 basar. senin telefonunda aynı anda kaç işlem yapıyorsun. acaba wifi var mı?. kamerası kaç mp?. fm verici özelligi var mı?. navigasyon diye birşey var mı? ve işletim sistemine java programlar haricinde başka birşey kurabiliyor musun? çok merak ediyorum doğrusu. VE EN ÖNEMLİSİ MÜZİK TELEFONU İÇİN İDEAL OLARAK GÖSTERDİĞİN TELEFONDA 3.5 JAK GİRİŞ BİLE YOKKEN HALA NASIL OLUYORDA sony ericcson diyebiliyorsun hayret ediyorum açıkcası.
senin dediklerine sadece gülüyorum)))))
sana olan mesajım şudur :X :X
Yine mi saçmalık ...! Yahu boş boş konuşarak nereye varmayı planlıyorsunuz ...? Bu zevktir , isteyen istediğini kullanır buna kimse karışamaz ... Nokia kullanmamıştır sony kullanmıştır onu sever veya sony kullanmıştır nokia kullanmamıştır onu sever ... Forum içinde nokiacilar ve sonyciler diye kutuplaşmak çok saçma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?