kullanıcıadları
Üye
telefonu inceledim 808 i kamera dışında hayatımda gördüğüm en kötü akıllı telefonlardan biri. 4 çekirdek neden yapılır diyen kişilerle aynı forumdayız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video da onunla ilgili bölümler vardı.
Bu videoda da benim dediklerim söyleniyor. Hatta aynen şu şekilde de söylenmiş: "41 Megapiksel kulağa inanılmaz gelebilir. Ancak bunun megapiksel ile bir alakası yok." Devamında ise PureView'in nasıl işlediği gösteriliyor. Grafik işlemciden de aynı şekilde bahsedilmekte.
Megapiksel manyaklarına duyurulur.
Symbian'da daha fazlasının bir işe yaramayacağının farkında mısın peki ? Ayrıca günümüz standartlarında 4 çekirdek bana görede gereksiz.Heleki o 4 çekirdeğin hakkını veremezken.Zaten 808 alacak bir insanın istediği şey performans olmaz.Sana uygun olmayabilir bak 808 banada uygun olmayabilir ama bu belli bir kesim için çok iyi bir telefon olduğunu değiştirmez.Bunu anlamamız lazım.
Tabiki daha iyi performans sağlayabilir ama bunu yapmasında da bir sakınca görmüyorum.Ne güzel mobil sektördeki kamera kavramını baştan aşağı değiştirmiş oldu.Böyle şeyler için bir şirkete laf edeceksek bu şirket LG olmalı.Çita yükseltip bırakıyor yükseltip bırakıyor.Nedir bu LG'den çektiğimiz
808 PureView'in kamera sonuçlarına birşey demiyoruz. O konuda şu anda rakipsiz bir telefon. Ancak kendi fotoğraf düzenleme yzılımı dışında başka adam gibi fotoğraf düzenleme yazılımı olmaması, filtereleme konusunda da en iyisinin Molome olması konusu insanın canını sıkan bir unsur. iPhone profesyonel resim ve video düzenleme uygulamalarına sahipken 808 yalnızca bir profesyonel fotorğaf düzenleme yazılımına sahip, o da çok fazla şey yapamamakta.
808 ile çekilen fotoğrafları iyileştirmek adına gidebileceğiniz yegane adres PC'niz veya Mac'iniz.
- - - Eklendi - - -
LG'den hiç hoşlanmam. En son Prada imzalı telefonlarını görüp tasarımının önünde tam anlamıyla bir "öhöaöhöeeöhö" yapasım geldi.
Ben zaten pek farklı şeyler düşünmüyorum aykırı bir fikirde beyan etmemişim.Bu arada PC ile Mac ayrı kavramlar mı Mac'ler bilgisayar olarak kabul edilmiyor mu ? Bilmediğim bir şey var mı diye sordum yanlış anlaşılmasın.
PC genellikle Windows bilgisayarlar için kullanılan bir kavramdır. Mac ise daha ayrıdır. Mac OS X kullanılar, daha bir havası ve performansı vardır. Aynı zamanda grafikerler tarafından Allah tarafından gönderilmiş bir hediye gibi de görülür.
Haber için
nokıa telefn üretmeyi bırakıp kamera yapsın bnce
nokıa telefn üretmeyi bırakıp kamera yapsın bnce
Telefondan iflas ederse dediğin olur
- - - Eklendi - - -
Telefondan iflas ederse dediğin olur
Kim bilir belkide o sektörde daha çok kazanırşaka maka şöyle güzel bir Wp'li telefon çıkarsında biraz para kazansın durumu iç açıcı değil
kasayıda nokia ya yaptırırlar o vakitHTC,Samsung,Nokia,Apple birleşip bir telefon yapsalar ve ihaleyi de %25 er paylaşsalarNokia ya kamerayı yaptırırlar
Haber için çok teşekkürler
Sağlam bir kasa yaparlar artık
kasayıda nokia ya yaptırırlar o vakit
Sağlam bir kasa yaparlar artık
Çok harika yahu şu N9 tasarımı
Aynı zamanda tasarım harikası N9 kasasını ekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?