nokia internet radyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia internet radyo
selamün aleyküm internet radyoyu sorunsuz kullanıyorken az önce favorilerden bir radyoyu veya bölgelere göre radyolara girmeye çalıştığımda zaman hatası alıyorum ve bağlanamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?

doctorrr

Üye
bu aralar nokia servislerinde ciddi aksaklıklar var bilmem farkettinizmi

asigsasi

Üye
farketmeyi bırak ben isyan bayrağını çoktan açtım

doctorrr

Üye
internet radyosu harita yükleyicisi daha neler neler habire bağlantı hatası veriyor habire sıkıntı çıkarıyor

Konu Sahibi
Sizdede aynı sıkıntı mı var ? Yoksa bende mi

doctorrr

Üye
sorun herkeste sıkıntı etme

Konu Sahibi
Hay allah garibim boşuna flash yedi desene.

doctorrr

Üye
aman yarabbi n'aptın kardeşim sen

Konu Sahibi
aman yarabbi n'aptın kardeşim sen

Hocam şu telefonu aldığımdan beri tek sürekli kullandığım 2 uygulamadan biri bu internet radyosu telefonu kullanma sebebimde denilebilir.1-2 şey denemiştim telefonda.Sonra bu hatayı alınca ondandır dedim.Flashtan sonra ve sizin cevaplarınızdan sonra anladım sorunun genel olduğunu

doctorrr

Üye
başka aplikasyonlara bakabilrsin ama bilmiyorum mağazaya bi' göz atmanı tavsiye ederim mutlaka vardır

Placebo-

Üye
Bende bir aksaklık yok sizde neden var anlamadım. Belki lumia için uyarlama yapıyordur diyeceğim çok saçma olacak.

Konu Sahibi
Sorun şu an itibari ile devam etmekte Aynı sorunu alan c6-01 kullanıcıları var mı acaba ?

5 kanal denedim hepsi çalışıyor

kcr

Üye
An itibariyle aynı sorun mevcut.

sorun ne anlamadım ben? radyolar sorunsuz açılıyor yani bazen bazı kanallarda sorun verebilir ama hepsindemi veriyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...