nokia & htc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

levcehnko

Üye
    Konu Sahibi
nokia & htc
iyi forumlar arkadaşlar, telefon alıcam ancak karar veremedim.

nokia n8 veya htc desire s ikisinden birini tercih edicem ama hangisi olduğuna karar veremedim.

kullanan arkadaşlardan tavsiyeler olursa sevinirim.

anılbaran

anılbaran

Üye
htc desire s güzel bi cihaz ama şimdi gene fandroidççi dostlarımız n8 yerden yere vurabilirler ille htc derler n8 hos bi telefon guzel htc desire s de cok güzel ama n8 önerririm ama sen kendin bilcen baskalarını lafıyla telefon almıcan hangisi içine sinirse özellikle tasarım mı hosuna gitmesse alma sonradan telefonunu hiç sevmessin söyliyim dostum ;)

Lenneth

Üye
2'side gayet farklı cihazlar. 1'i multimedya telefonu öteki internet & uygulama telefonu.

61semih

61semih

Üye
htc tabiki

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia'nın stabil bir işletim sistemi var, HTC'nin ismi var.. Ben ikisi arasından desire derim geleceği olan bir cihaz..

Del Rey

Del Rey

Üye
Bence de. HTC'nin adının Nokia kadar duyulduğundan emin değilim. 90 yaşındaki insanlar bile Nokia'yı biliyor :naughty:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
N8 daha mantıklı artıları daha çok desire s'e oranla.

optimux

Üye
N8 de 680 mhz işlemci, 256 mb ram var. Desire S de 1 ghz işlemci 768 mb ram var. Bu da Desire S e internet ve uygulamalarda büyük avantaj sağlar.
Desire S in ekranı biraz daha büyük ve çözünürlüğü daha fazla.
N8' in kamerası daha kaliteli.

Kamera ve diğer multimedia fonksiyonları senin için daha önemli ise N8, "multimedia önemsiz; internet, uygulama önemli" dersen Desire S.
Tabii kendin inceleyip öyle karar vermelisin.

61semih

61semih

Üye
oncelıgın ınternet performansı uygulama ise htc,kamera cok onemlıyse n8 ı tercıh edersen dıgıtal fot.makınası tasımak zorunda kalmazsın
tercih senin
bunların dısında sony erıcsson modellerınede bakabılırsın arc,neo gibi
yada galaxys + modelıne
en kotü lg optımus black
bu fıyat aralıgında nokıa da n8 var suanda n9 gelecek ama o daha bır tuzlu olacaga benzıyor

kaptannova

Üye
valla bende bu 2 telefon arasında gidip geldim. Desire s te karar kıldım. Öncelikle desire s te iyi bir multimedia telefonudur. hatta en az n8 kadar iyi br multmimedia telefonudur. n8 12mp kameraya rağmen 25fps video çekiyordu. tam hatırlamıyorum(yanlış olabilir) 8mp kameralı desire s 1080p video çekebiliyor. Sadece fotoğraflarda daha üstün n8. ee sende kamera almadığına göre desire s al bence. 12mp kamera için n8 alacaksan git kamera al daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Lenneth ve 61semih

maNthis

Üye
htc iyidir ya

levcehnko

Üye
    Konu Sahibi
htc de karar kıldım, ve aldım. Şunu söyleyebilirim. SONUNA KADAR HTC, gerisi yalan.

cyber

cyber

Üye
""»» nokia 701««""

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Geçen telefon almaya gittiğimde telefon satan adamda HTC gördüm.O anda Oha!!!! dedim :D o ne biçim ekrandır hacı ya :D HTC derim.Ama N8 de fena değil hanii :D

zenci2323

Üye
xperia arcida dusunebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt