Nokia gps sinyali hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuff06

yusuff06

Üye
    Konu Sahibi
Nokia gps sinyali hakkında yardım
Nokia gps uydusu bulduktan yaklasık 2 dakika sonra baglantı kurabiliyor.oysaki uyduyu bulur bulmaz baglantı kurması gerekmiyormu?.gps cihazını acar acmaz hemen baglantı kurabiliyor.ama nokia 5-6 uydu bulmasına ragmen baglanması neden uzun sürüyor.yok mu bunun bi cözümü arkadaslar.yada bi acıklama yapacak.

zfr_1

zfr_1

Üye
gps cihazı açar açmaz hemen bağlantı kurabiliyor ama nokia 5 6 uydu bulmasına rağmen bağlanması neden uzun sürüyor demişsin .gps cihazı sadece gps için yapılmış nokia ise telefon yapıyor gps cihazı değil tabi onun kadar güçlü olmaması doğal...

yusuff06

yusuff06

Üye
    Konu Sahibi
bu sinyal bulma işlemini güçlendirme sansı varmı?

dicixkm

Üye
yok kardeşim malesef aynı derdi ben de yaşıyorum.. telefonumun tek olumsuz özelliği.. :(

cemee61

cemee61

Üye
ben 5230 da pek boyle bir sikinti yasamiyorum acikcasi. en gec 15-20 sn icinde (acik alanda tabiki) baglanti kuruyorum. eger guncellemeleriniz tam degilse, telefonunuza en guncel versiyonu yuklemeniz yada ovi mapsin en guncelini yuklemeniz belki hatayi duzeltebilir. ikinci bir secenek olarakta baska bir gps programi denemeniz yerinde olabilir (ben sygic mcguider kullaniyorum oldukca hizli baglanti aliyorum, garminde hizli diyen arkadaslar var ama denemedim acikcasi). baska bir konuda su: hareket halindeyken (ozellikle ara sokaklarda) gpse baglanmasi zaman alabilir (normal gps cihazlarindada bu gecerli)...

yusuff06

yusuff06

Üye
    Konu Sahibi
hemen hemen bir cok gps programı kullandım.garmin sürekli donma yapıyor.tomtom gps si cok gec buluyor.route66 yolda giderken yol dısına cıkıyor ama hızlı.nokia map cok hızlı ve güzel ama eksigi yeni sokak numaraları a yok.bende eski sokaklarda nokia map yeni sokaklarda ndrive kullanıyorum.suanda 2 sindende memnunun tavsiye ederim.ama birde sinyali hızlı bulsa ...

sinek80

Üye
arkadaşlar bende e 65 var daha önce 6630 vardı baya kullandım her türlü pro oyun yükleyip kullandım ama bu e 65 i bir türlü çözemedim bu telin gps i nasıl çalışıyo bilaen varsa bi söylesin allahını seven uydu filan bulduğuda yok ayrıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt