Nokia EOS, Nokia Phablet ve GDR3 Güncellemesi Yaz Sonunda Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia EOS, Nokia Phablet ve GDR3 Güncellemesi Yaz Sonunda Geliyor!

Çoğumuz dünkü etkinlikte Nokia'nın 41 MP'lik EOS modelini tanıtmasını umarken, Nokia sadece Lumia 925 modelini tanıttı. Ayrıca hakkında söylentiler dolaşan 5 inçlik Phablet cihazıyla ilgili de herhangi bir gelişme olmadı. Etkinliğin olduğu gün aynı zamanda Microsoft'un çeşitli minör geliştirmeleri içeren GDR2 güncellemesi ile ilgili bilgiler geldi. Peki sırada ne var?

Çeşitli sitelerde yayınlanan haberlere göre 2013 yılı yaz sezonunun sonunda Nokia EOS, Nokia Phablet ve Windows Phone GDR3 güncellemesi hep birlikte gelecek.

GDR2 (önümüzdeki güncelleme) Lumia 925 ile birlikte geliyor ve diğer tüm telefonlara da Haziran-Temmuz dönemi içerisinde dağıtılacak. Daha sonra sonbahar döneminde GDR3 adında daha büyük ve kapsamlı bir güncelleme verilecek ve bu güncelleme ile 1080p ekran desteği vb özellikler de gelecek. 2014 başlarında Windows Phone Blue'yu göreceğiz ve bu yükseltme sürümü ile Windows 8, XBox ve WP platformları tamamen birbirine yaklaştırılıp ortak API'lerde birleştirilecek.

41 megapiksellik Nokia EOS yaz sezonunda, Nokia Phablet ise sonbaharda piyasaya sürülecek. Maalesef bu konudaki detayları paylaşamıyoruz. HTC ve Huawaei de yine yazın alt-orta seviye ve sonbaharda da birer üst seviye cihaz çıkaracaklar. Samsung yaz sezonu için bir telefon çıkaracak ancak sonbahar dönemi için herhangi bir telefon çıkarmayı planlamıyor.

• Beğen
Tepkiler: Duran.Y, Web Designer ve dilmenibrahim

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi

braayn

braayn

Üye
Detaylı bilgi için tşkler.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Phablet konusunu gerçekten merak ediyorum, bilgilendirme için teşekkürler :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkurler özgür. Maşallah yoklugumu aratmiyorsun. Tatil yaramiş:kop:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Lumia820

Lumia820

Üye
eos gelsin alacağım. Acaba wp9 desteği gelecek mi yeni telefonlara

Duran.Y

Duran.Y

Üye
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eos gelsin alacağım. Acaba wp9 desteği gelecek mi yeni telefonlara

mevcut duruma gore 2015 temmuz ayına kadar çıkacak olan tum guncellemeler mevcut cihazlarin hepsine gelicek.

Benimde dikkatimi çekmişti sabah, Ali Kemal abi yine bir haber vermiş diye giriyorum Özgür abi çıkıyo karşıma sağolsun :)

Bu aralar özel işlerim nedeniyle foruma pek yogunlaşamıyorum. Hazır Özgür de tatildeyken işleri onun üstüne yıktım:kıskıs:

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Özgür sağol iyi çalışmışsın dersine şaka bir yana böyle haberlerle gelmen forum da olan herkezi sevindiriyordur eminim

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: :nazar:

theruhix

Üye
benm telefonum eos olmalı kesinlikle :) umarım 920 gbi renk seçenği bol olur :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia Eos'un resimleri detaylı olarak ekleyen olursa ben google dan biraz araştırıp bakıyorum görmeyen yada üzerinde konuşmak isteyenler için yardımcı olur

- - - Eklendi - - -

kasa 808 le aynı heralde öylemi

PureFood

PureFood

Üye
Bu gdr gelemeden biz geberip gidicez ha :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex
yasarkurt

yasarkurt

Üye
teşekkürler..