Haber Lumia Black Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Çin’de başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia Black Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Çin’de başlıyor
Windows Phone 8 cihazlar özellikle Nokia Lumia serisi güncelleme mevsimine giriyor

Microsoft‘un mobil işletim işletim Windows Phone 8 için önümüzdeki dönem güncellemelerin yoğun olarak yayınladığı bir dönem olacak gibi görünüyor.
Windows Phone platformunun %92′lik bir kısmını elinde bulunduran Nokia da Microsoft’tan bağımsız olarak Lumia cihazları için güncelleme paketleri hazırlıyor. Nokia’nın hazırladığı ve Nokia World etkinliğinde tanıttığı son Firmware güncellemesi ise Lumia Black adını taşıyor.

Lumia Black Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Çin’de başlıyor

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, beats ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çok gecikti yaa :bottom:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Dexter Morgan ve mtoyanik
mtoyanik

mtoyanik

Üye
abi yeter artık bekle bekle gına geldi :sahan2:

csH

csH

Üye
2014un başında 8.1 gelecekti geçen sene bunu konuşuyorduk bence bize gelmesi şubatı bulur 8.1de haziranda gelse iyi

mtoyanik

mtoyanik

Üye
2014un başında 8.1 gelecekti geçen sene bunu konuşuyorduk bence bize gelmesi şubatı bulur 8.1de haziranda gelse iyi
neden bu kadar geciktirdiler anlamıyorum. Bari güncelleme geldiğinde bu ek kolon falanda gelse tüm cihazlara bari gönlümüzü alır bu vesileyle :op:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mart'ta navifirm'e düşer :DHaziran'da yükleriz OTA'cılar kalmaz herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia Black'in 2014 1. Çeyrekte yayınlanacağı Nokia World etkinliğinde açıklanmıştı.

skynet

Üye
Ülke ülke takip ettiğimiz site şuan açılmıyor sanırım black için sayfayı güncelliyorlar :hmmm

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yaşasın güncelleme başlamış Çin'de. hadi gene iyiyiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ülke ülke takip ettiğimiz site şuan açılmıyor sanırım black için sayfayı güncelliyorlar :hmmm
açılıyor da sadece wp7.8 cihazlar listeleniyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

braayn

braayn

Üye
ota mota beklemem gelsin yapıştırırım nsudan.
zaten lumia 820 den sonraki cihazım Allah Kısmet Ederse NOKİA LUMİA 1520 alıcam tek beni düşündüren ağırlığı 211 gr arkadaşda samsung mega var ve ağırlığını sordum 199 gr dedi ama şöylede bir durum var mega 6.3" inç ekranı var vede ilk ufak düşmesinden dolayı cihazın ekranı çatlamış 650 tl masraf yapmış aynı mesafeden 1520 düşse kırılmayacağına eminim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ota mota beklemem gelsin yapıştırırım nsudan.
zaten lumia 820 den sonraki cihazım Allah Kısmet Ederse NOKİA LUMİA 1520 alıcam tek beni düşündüren ağırlığı 211 gr arkadaşda samsung mega var ve ağırlığını sordum 199 gr dedi ama şöylede bir durum var mega 6.3" inç ekranı var vede ilk ufak düşmesinden dolayı cihazın ekranı çatlamış 650 tl masraf yapmış aynı mesafeden 1520 düşse kırılmayacağına eminim
Düşüş açısına ve zemine göre değişir her şey.

• Beğen
Tepkiler: skynet
braayn

braayn

Üye
Akhtoher

Akhtoher

Üye
evet haklsısın bende şunu demek istedim aslında hani megayla aynı açıdan aynı mesafeden düşseydi eminim kırılmazdı :)
Nokia her zaman Dayanıklılık ve Kamera Konusunda iyi evet :)

Tmobile

Tmobile

Üye
ali kemal işletim sistemi yerine işletim işletim yazmışssın. Turkiyede en son hangi cihaza gelir acıba

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
artık gelsin zamanıdır

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Abi zaten telefonu servise vereceğim telefon geldiğinde anca yayınlanır güncelleme hiç aksiyon yaşamıyorum şu an :kıskıs:

Rainesto

Rainesto

Üye
çini geldiginde onu yükleme imkanımız var mı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi zaten telefonu servise vereceğim telefon geldiğinde anca yayınlanır güncelleme hiç aksiyon yaşamıyorum şu an :kıskıs:

Pazar sabahı yolluyorum, yere düştü hoparlörü cızırdıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt