Haber Lumia Black Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Çin’de başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Pazar sabahı yolluyorum, yere düştü hoparlörü cızırdıyor
benimde Flash çalışmıyor :( ve kulaklığımdan ses sağ sol eşit gelmiyor düzgün gelmiyor :( ben haftaya cumartesi vereceğim malum üniversitedeyim tatile gireceğim burada verirsem gelip alamam

Rainesto

Rainesto

Üye
ya arkadaşlar bunu çinde yayınladıkların türkiyede indiremiyor muyuz

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Nsu ya ne zaman düşer arkadaşlar? Tahmini olarak yani

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Nokia Software Updater, ota ya düşmeden önce genelde NSU ya düşüyordu bu zaman a kadar.NSU yazılım yükleme uygulaması Nokia ya ait bir yazılım.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben her zaman diyordum wp. 8.1 en erken şubat diye :dry:

Tmobile

Tmobile

Üye
Ben her zaman diyordum wp. 8.1 en erken şubat diye :dry:
şubat yetmez kesinlikle destek 2016 ya kadar ya tüm cihazlara 2016 da son güncelleme olarak 8.1 verilir bukadar bekletmelerinden bu anlaşılıyor :D.
Nokia Software Updater, ota ya düşmeden önce genelde NSU ya düşüyordu bu zaman a kadar.NSU yazılım yükleme uygulaması Nokia ya ait bir yazılım.
ama düşmeyebilir geçen sefer 520 ye ota geldikten 2 sonra düştü akıllılık edebilirler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar haber büyük oranda doğrulandı.

ayrıca göz atma ekranına ajanda bilgileri ve custom text yani özel yazı da eklenebilirmiş.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, beats ve skynet

skynet

Üye
Güzell :eller:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sanırım bazı arkadaşlar bu güncelleme ile 8.1 güncellemesini karıştırıyor olabilir diye söyleyeyim, bu güncelleme gdr3+Black arkadaşlar. 8.1 farklı bir güncelleme. Tarih olarakta bu beklediğimiz gdr3+black, ileri tarihe beklediğimiz 8.1 benim tahminim o da yaza doğru gelir.

Son düzenleme:
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Hayırlı olsun herkese :kıskıs: 24 Ocak gibi Avrupa'da dağıtılır diğer modellere de şubat 2 gibi gelir :kıskıs:

dakamon

dakamon

Üye
Black gelsin de 8.1 nokia yı ilgilendirmediği için pek gecikmez MS hazır olduğunda verir tüm cihazlara ama şundan korkun nokia derse MS ye sen bana ver ben bunu bi düzeltim ek şeyler katim öyle verim güncellemeyi derse o zaman yandık işte :D sene sonunda anca alırız :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sanırım bazı arkadaşlar bu güncelleme ile 8.1 güncellemesini karıştırıyor olabilir diye söyleyeyim, bu güncelleme gdr3+Black arkadaşlar. 8.1 çok daha sonra gelecek. Benim tahminim yaza doğru gelir.
Normalde Black güncellemesi 2013 sonunda paylaşılacaktı wp 8.1de 2014 ocak ayları deniliyordu.Ben şubat diyordum ama bu gidişle yaza yakın gelir gibime geliyor benimde

dakamon

dakamon

Üye
Ertele ertele alıştık artık yaa. Bir gün tam vaktinde gelse millet isyan eder olacak :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Harbi den ya 8.1 marttan önce falan gelmez

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hani bir düğün olur tarih verilir.Herkes düğüne hazırlanır.Ama düğün günü ertelenirse millet ilk tarih gibi sevinçli heyecanlı gitmez.
Bu güncelleme de benim için ertelenmiş düğün kadar heyecan veriyor sadece

• Beğen
Tepkiler: PureFood
csH

csH

Üye
8.1 e de ''C'' ile başlayan bi Nokia güncellemesi eklenirse baya gecikir bize versin gdr3ü sonra kendi güncellemesi hazır olunca bidaha güncelleyelim niye bekletiyor anlamıyorum

byibo

byibo

Üye
evet arkadaşlar haber büyük oranda doğrulandı.
ayrıca göz atma ekranına ajanda bilgileri ve custom text yani özel yazı da eklenebilirmiş.

: ? arkadaslar tahminim wp 8.1güncellemesi eylül yada kasımdan önce gelmez

haber için saol ali kemal abi olanların hepsine tabiy ki saygı ile bakıyoruz ancak çoğu kullanıcıların canına tak etti hem baya bi beklettiler hemde olmazsa olmaz telefondaki bazı gerekli araçları 1 yıla yakındır koymadılar belki yazılım mühendisliği kadar bilemeyiz olayların perde arkasını ama biz windows phone kullanıcıların gerçekten iyi bir habere en onemliside umduğumuz gibi somut bişeye ihtiyacımız var :anlas:

csH

csH

Üye
"Gta: San Andreas, Windows Phone’a Önümüzdeki Hafta Geliyor"du hala yok inşallah"Lumia Black Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Çin’de başlıyor"daki önümüzdeki hafta bu önümüzdeki hafta olur :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Gta: San Andreas, Windows Phone’a Önümüzdeki Hafta Geliyor"du hala yok inşallah"Lumia Black Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Çin’de başlıyor"daki önümüzdeki hafta bu önümüzdeki hafta olur :D
evet geliyordu bu oyunun yapimcisi tarafindan resmi sitesinden yapilan bir aciklamaydi. Fakat onceki sayfalarda arkadaşlarimizin da belirttigi gibi "cok yakinda" olarak degiştirmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt