Haber Nokia Rock Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye

Emre

Üye
L525 Güncelleme GelmeZ mi ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ne 930, nede 940. benim için 1820 yada 1525 önemli. Geçmişte birtakım haberler dolaşmıştı burada. Güneş enerjili ekrana sahip 1525. Özel kameraya sahip 1820. Ama neden hem güneş enerjili ekran, hemde özel kamera bir arada olmuyor ki? :trip: Yoksa onu 940'a mı saklıyorlar??? İşte böyle çeşit çeşit düşünceler...:hmmm

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
L525 Güncelleme GelmeZ mi ?

kardeşim her cihaza gelir
Ne 930, nede 940. benim için 1820 yada 1525 önemli. Geçmişte birtakım haberler dolaşmıştı burada. Güneş enerjili ekrana sahip 1525. Özel kameraya sahip 1820. Ama neden hem güneş enerjili ekran, hemde özel kamera bir arada olmuyor ki? :trip: Yoksa onu 940'a mı saklıyorlar??? İşte böyle çeşit çeşit düşünceler...:hmmm

beklentileri düşük tutmak lazım söz konusu Nokia olunca :)

respection123

Üye
Nokianın nisanda tanıtacağı Lumia 930 Turkiyede satışı olacakmı ? @bulutsuzgece @papakudioflu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla bence ellerini çabuk tutmalılar. Çünkü Ip6S içinde bir güneş enerjili ekran söylentisi var. Nokia özelliklerini duyurup beklemeye koyulurken diğer rakipler beklemiyor ki.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Valla bence ellerini çabuk tutmalılar. Çünkü Ip6S içinde bir güneş enerjili ekran söylentisi var. Nokia özelliklerini duyurup beklemeye koyulurken diğer rakipler beklemiyor ki.

daha 2.5 yıl var o zamana Nokia çıkarır 3 4 sene önce gelicekti sözde

goktas19

goktas19

Üye
Nokia yeni telefon diye bize ICON u kitlemese iyi... Gec veriyorsan daha iyisini vereceksin!

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yemi cihazları merakla bekliyorum acaba nasıl olacak gerçi ben değiştirene kadar neler çıkar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

braayn

braayn

Üye
nokia aldı başını gidiyor hadi bakalım inşallah eski cihazlara desteğini çekmez ki çekeceğini sanmıyorum

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Beyler Bana Lumia 930 alana 1 yıllık kölelik yaparım :eller:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Nokia'nın Nisan'da tanıtacağı telefonlar bu kez ayağı yere sağlam basmalı.Artık telefonlar konusunda ön yargıyı kırıp yazılıma odaklanmalılar.Çıkan telefonlar oldukca fazla insanın Lumia dediğinde duraksadığını düşünüyorum da bu konuda hak vermek lazım.İsimler mi boğdu ortalığı yoksa çeşitliliği mi inanın her ikiside kafamı baya bi dağıttı.Seriye bağla dedik şayet uç demedik.Seriden kastımızda özelliklerin zihni fazlasıyla aşılamasıydı.Nokia bunun sıkıntısını yaşıyor.Emin olun elinde birçok özellik var telefonları piyasada yerle bir edecek düzeyde fakat yılların Nokia'sı bunu göz önüne almaktansa parça parça koymakdan geri kalmıyor yani bu kuralından eskisi gibi yine ödün vermiyor.

Nokia 930 veya İcon'da 1520'nin aynı özelliklerini kullanması benim yadırgayacağım nokta olur.5 inç segmetinde telefon açlığı oldukca fazla.
Bu alanı iyi değerlendirmesi lazım.Hepimizin bildiği gibi ram veyahutda yüksek işlemciye gerek duymadığı konusunda hemfikiriz.Sorun olan ise algı.Algıyı kırması adına 930'da 3 gb ram ve 805'i kullanmak zorunda 64 bit mimarisine geçiş yapana kadar bu telefon gelen güncellemeler eşliğinde piyasayı götürür kanaatindeyim.Tasarım ise oldukca muazzam ufak çaplı değişimler mutlaka olacaktır.Eleştirinin bir büyük noktası ise Kamera olacaktır.Xenon Flash'dan kısıp çift Led Flash'a dönmesi küfür mahiyetindedir 1520'de en haz etmediğim nokta buydu.Xenon Flash'ın kullanıldığı eski Nokia telefonlara ve şimdiye bakıyorum Nokia olayı tamamıyla dalgaya vuruyor.Ne zaman adam olacak çok merak ediyom.Hepsi bir aradayı bizlere sunacağı zaman pek yakın değil bundan oldukca eminim.Sürekli ertelemesi, elindeki cevherleri zor zamanlarına saklaması, çıkartılan telefonların bazıları ile tamamıyla piyasa odaklı olup seyrini takip etmesi yıldırıcı boyuta vardı.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben onu bunu bilmem, dünyanın en aptal yöneticisi bile elindeki tüm özelliklerin tek telefonda toplandığı (all in one) bir AMİRAL gemisi çıkartmayı düşünür de Nokia yöneticileri neden erteler??? Yapsana bir telefon 5" olsun, elindeki her özelliği en üst seviyede olsun. (Güneş enerjili ekrandan tut, en son sistem kamera özelliklerine, zenon flaşından tut, 64 gb + sd kartına, 2K ekranından tut, son sistem hoparlör ve microfona, fm vericisinden alıcısına, yenilenmiş haritaları ile gps'inden tut 4g internetine, su geçirmez kasasından tut, son sistem (artık gorilla glas 89 mu kaç varsa) çizilmez camına, en son sistem işlemcisinden tut, 4gb ram'ine, ekran kaleminden tut, wp8.1 işletim sistemli kol saatine, gözlüğüne kadar, daha aklıma gelmeyen pek çok özelliğine kadar) herşeyi ile en üstün seviyede tek bir amiral gemisi yapsın kardeşim. Bunu yapsın o telefon bir anda dünyanın saldırısına uğramazsa bende hiç bir şey bilmiyorum. :P

• Beğen
Tepkiler: xmustx, Aybin.Kilic, dilmenibrahim ve 1 kişi daha

Üst Alt