hasan3472ty
Üye
Sd Li 5 inç gelene kadar verem oluruzicon'un tasarımı çok hoşuma gitmişti benim, dik bırakınca ayakta kalan telefon seviyorum. Aynı tarzda 5'' bir cihaz gelse alırım..
Sd Li 5 inç gelene kadar verem oluruzicon'un tasarımı çok hoşuma gitmişti benim, dik bırakınca ayakta kalan telefon seviyorum. Aynı tarzda 5'' bir cihaz gelse alırım..
Yoksa onu 940'a mı saklıyorlar??? İşte böyle çeşit çeşit düşünceler...
L525 Güncelleme GelmeZ mi ?
Ne 930, nede 940. benim için 1820 yada 1525 önemli. Geçmişte birtakım haberler dolaşmıştı burada. Güneş enerjili ekrana sahip 1525. Özel kameraya sahip 1820. Ama neden hem güneş enerjili ekran, hemde özel kamera bir arada olmuyor ki?Yoksa onu 940'a mı saklıyorlar??? İşte böyle çeşit çeşit düşünceler...
![]()

Valla bence ellerini çabuk tutmalılar. Çünkü Ip6S içinde bir güneş enerjili ekran söylentisi var. Nokia özelliklerini duyurup beklemeye koyulurken diğer rakipler beklemiyor ki.
Nokianın nisanda tanıtacağı Lumia 930 Turkiyede satışı olacakmı ? @bulutsuzgece @papakudioflu

Kasa olarak Nokia icon mu peki?Muhtemelen haziran ayında![]()

Kasa olarak Nokia icon mu peki?![]()

1920 degil de, 1825 yada 1830 gibi isimlerle gelebilirBence Nokia'nın sene sonu asıl bombası 940'tan ziyade 1920 olacak (sallama tahmin)![]()

bi uşağa ihtiyacım vardı iyi olduBeyler Bana Lumia 930 alana 1 yıllık kölelik yaparım![]()

Kendimi övmek gibi olmasın ama çok çalışkanım.Ama işten önce alacaksın 930'u ona göre.bi uşağa ihtiyacım vardı iyi oldu![]()