Nokia E7'im Yere Düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7'im Yere Düştü
Telefonum şarj oluyordu şarjdan çıkardım elime aldım tam kılıfından çıkarıyordum zırink diye yere düştü (parke)
Telefon yere düştü kayar kapak yere düşünce birdenbire açıldı.
Telefona birşey olmadı bir çizik bile yok şuanda :)

Sizin Telefonunuz yere düştü mü birşey oldu mu?
Bu düşen telefon nokia e7 olmasaydı iphone 4 olsaydı kesin kırılmıştı 10 parçaya ayrılmıştı.

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker

arslanla

arslanla

Üye
Benin tel(c7) de elimden düştü 5 metre süründü sadece çerçevede küçük bir yamuk var...

MaxipmaN

Üye
ben 1 kere düşürdüm daha o da halıya kasımdan beri :D allah korusun

maklube

Üye
C6-01i hep dusuruyorum hicbisey olmadi :D

ravenas

ravenas

Üye
Benim c6-01 en az 2-3 kez yere düştü fazla bir şey yok sadece kasanın üst tarafında batman logosu gibi bir yamukluk oldu o kadar :D

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker ve ahmet--20
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Benim E7 de işyerinde düştü ve klavyesi kendiliğinden açıldı ama maşallahı var. Ne çizik ne de herhangi bir sorun yok.

cardanadam

cardanadam

Üye
ah n8 ah ben karşıdan karşıya geçerken düşürmüştüm almaya fırsatım yoktu birde tekme vurmuştum ufak bir çizik vardı sadece

• Beğen
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Telefonum şarj oluyordu şarjdan çıkardım elime aldım tam kılıfından çıkarıyordum zırink diye yere düştü (parke)
Telefon yere düştü kayar kapak yere düşünce birdenbire açıldı.
Telefona birşey olmadı bir çizik bile yok şuanda :)

Sizin Telefonunuz yere düştü mü birşey oldu mu?
Bu düşen telefon nokia e7 olmasaydı iphone 4 olsaydı kesin kırılmıştı 10 parçaya ayrılmıştı.

iPhone kesim kırılmıştı! ilginç sahip bile olmadığınız bir telefon hakkında atıp tutabiliyorsunuz.Sebebi ne peki?Sizden daha fazla para verip aldıkları için mi?Telefonun düşmüş tamam da iPhone ne iş?Sonra fanlar toplanıp ezbere bildiğiniz kavgayı başlatıyorsunuz.

---
Sağlam telefonmuş çizik bile yoksa.

cardanadam

cardanadam

Üye
iPhone kesim kırılmıştı! ilginç sahip bile olmadığınız bir telefon hakkında atıp tutabiliyorsunuz.Sebebi ne peki?Sizden daha fazla para verip aldıkları için mi?Telefonun düşmüş tamam da iPhone ne iş?Sonra fanlar toplanıp ezbere bildiğiniz kavgayı başlatıyorsunuz.

---
Sağlam telefonmuş çizik bile yoksa.

ipone nun arkasında cam olduğu için ön ve arka camı kırılır diye tahmin ediyorum ben

tempestshine

tempestshine

Üye
ben yatarken c6-01'ime bir çakıyorum yatağın arasından yere yuvarlanıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben yatarken c6-01'ime bir çakıyorum yatağın arasından yere yuvarlanıyor :D

bende genelde mesajlaştığım için ve operada olduğum için hep telefonla uyuyaklıyorum kız arkadaşımda bu durumdan şikayetçi :d: tabi birazda deli yattığım her sabah yatak ve yatak yakınlarında telefonu arıyorum bi kere kapının orda bulmuştum yatağa 2 metre falan uzak allahtan kimse üstüne basmamış :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye

bende genelde mesajlaştığım için ve operada olduğum için hep telefonla uyuyaklıyorum kız arkadaşımda bu durumdan şikayetçi :d: tabi birazda deli yattığım her sabah yatak ve yatak yakınlarında telefonu arıyorum bi kere kapının orda bulmuştum yatağa 2 metre falan uzak allahtan kimse üstüne basmamış :ehe

ben oraya kadar fırlatsaydım kesin kardeşim basardı üstüne.:ehe

benighted

benighted

Üye
ben c7 imi iki kere düşürdüm beş basamaklı bi merdiven var evin önünde ilk orda yuvarlandı bi kerede bu daha kötü şarjdayken masaya koumuştum ve ayağım takıldı kablosuna telefon sert şekilde iki metre ötedeki dolaba çarptı tam giitti artık derken hala telefonda hiçbir çizik yamuk yok sapasağlam aldığım gibi duruyor. :)
birazda şuna inanıyorum malını nekadar çok esirgersen o kadar çok bozuluyor zarar görüyor.

• Beğen
aslankaplants

aslankaplants

Üye
Arabadan inerken e7 yi düşürdüm asfalta
köşesi azıcık çizildi

seyfipasa

seyfipasa

Üye
benim c7 nasıl olduysa kanepeden taban tahtasına 1 metreden yüzüstü kapaklandı betona düsmüstü önceden bi sey olmamıstı olaganustu sekilde içindeki ekran catladı :) seninki saglam cıkmıs.d

FastBreaker

FastBreaker

Üye
benim okulda arkadaş düşürdü ona vermiştim tutsun diye,biraz çerçevede nokta var çizik o kadar :D

- - - Eklendi - - -

bir de ben telefonumun üstüne düştüm içindeki amoled ekran pert. neyse götürdüm nokia shopa dedim telefonu kapadım açtım ekran gelmiyo 2 hafta sonra telefon bi geldi ekranı değiştirmişler ücretsiz :D mutlaka anlamışlardır da müşteri memnuniyetinden değiştirdiler sanırım

- - - Eklendi - - -

buyrun bu da link :D
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-n8-ekran-gitti-598356.html

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
benim arkadasin da N8 i normal bi şekilde düştü ve flash patladı çalışmıyor. Demekki sağlamlik değil şans bu kısmet ışte. Hemen başka cihazlarla kıyasa gerek yok bence.

- - - Eklendi - - -

benim okulda arkadaş düşürdü ona vermiştim tutsun diye,biraz çerçevede nokta var çizik o kadar :D

- - - Eklendi - - -

bir de ben telefonumun üstüne düştüm içindeki amoled ekran pert. neyse götürdüm nokia shopa dedim telefonu kapadım açtım ekran gelmiyo 2 hafta sonra telefon bi geldi ekranı değiştirmişler ücretsiz :D mutlaka anlamışlardır da müşteri memnuniyetinden değiştirdiler sanırım

- - - Eklendi - - -

buyrun bu da link :D
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-n8-ekran-gitti-598356.html

dışı sağlam N8in kale gibi cihaz :) olan içine oluyor :)

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Benim c6-01 bi kaç kez yere, bi kerede merdivenlerden inerken cebimden fırladı bi kaç basamak zıpladı resmen kılıfta yoktu ama telefonda çizik fln olmadı =D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt