Nokia E72 telefon hakkında tüm sorlar ve yanıtları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 telefon hakkında tüm sorlar ve yanıtları
:oke:Nokia E72 Hakkında Sormak istediğiniz bütün sorulara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışaçağım.Ne gibi Sorunlar yaşıyorsunuz derdinize çare bulalım...:bigstar:

alger

Üye
ertuğ kardeş merhabalar,
ilgin için şimdiden teşekkürler, e72 telefonumu nokianın kensi sitesi üzerinden güncelledim ve telefonda bazı sorunlar oldu java uygulamalar açılmıyor filan vs gibi bir çok arkadaşta aynı problemi yaşıyor. bir nokia shopa gidip orada eniden yazılım yükletmeyi düşünüyorum. bu işlem bana bi yarar sağlayacak mı yoksa problem devam edecek mi? bir fikrin var mı? ikinci bazı web sitelerinde flah işareti çıkan yerlerde her ne var ise görünmüyor, videolar açılmıyor. umarım derdimi anlatabilmişimdir.

selametle,

theemnt

theemnt

Üye
1.si ertuğrul buna cevap vermez çünkü nokiayla ilgili bi problem 1-java çalışmıyo 2-gps e geç bağlanıyo 3-flash player hala güncel değil ancak illa şimdi çözüm istiyorum diyosan navifirmden eski yazılımı bulup kurabilirsin tel e

lucifer_666tr

Üye
yeni sürümün java destekli olmadığı bas bas bağırıldı ama halen yükleyenler var. benim anlamadığım nokia shop da nasıl geri yükleyecekler sürümü. ? ya da navifirm demiş bir arkadaş o olay nasıl oluyor acaba ?

ertooth

ertooth

Üye
    Konu Sahibi
ertuğ kardeş merhabalar,
ilgin için şimdiden teşekkürler, e72 telefonumu nokianın kensi sitesi üzerinden güncelledim ve telefonda bazı sorunlar oldu java uygulamalar açılmıyor filan vs gibi bir çok arkadaşta aynı problemi yaşıyor. bir nokia shopa gidip orada eniden yazılım yükletmeyi düşünüyorum. bu işlem bana bi yarar sağlayacak mı yoksa problem devam edecek mi? bir fikrin var mı? ikinci bazı web sitelerinde flash işareti çıkan yerlerde her ne var ise görünmüyor, videolar açılmıyor. umarım derdimi anlatabilmişimdir.

selametle,
Benim telefon eski sürüm olsa gerek herhangi bir sorun yok,Aynen sürüm şu şekilde
Yazılım sürümü
031.023

Yazılım sürüm tarihi
31-mart-2010

Dil paketi
07.01

Model
E72-1

Tür
RM-530

Adobe Flash Player 10 için ise flash banner ları gösteriyor.Bazı sitelerde bu Flash Playerı sürümünü Flash Player 11 sürümü ile kullandıkları için izleyemiyorsun.Telefonun özelliği sadece Flash Player 10 sürümünü gösteriyor..
Java uygulamaları yüklüyorum hiç bir sorun yok Örnek eBuddy multi messanger programı bir java programıdır.veya opera mini web browser.:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt