Nokia E72 Donma Problemi [Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4yh4nc4n

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Donma Problemi [Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar]
merhaba arkadaşlar telefonum nokia e72 uzun zamandır nerdeyse ilk aldığım günden beri galeriye girerken bi donma mesaj yazarken bi donma uygulamalarda wasapp vs. vs. donmalar yaşıyorum forumda ve bazı sitelerde kill me gibi vs. programlar buldum ama önce telefonu hacklemek gerekiyomuş sanırım sertifika almak gerekiyomuş

shoujizu.net/en/ <<<< --- OPDA bu siteymiş

OPDA diye bi siteden yapılıyomuş sanırım gerekenleri yaptım üye olup imei numaramı koydum siteye sözde 6 saat sonra dönüp yeni bişeyler veriyolarmış falan filan... en az 20 defa denedim 2-3 gün hatta 1-2 hafta bekledim yinede onaylanmadı imei numaram nolur bana yardımcı olun yoksa kafayı yiyeceğim :S

Havvali

Havvali

Üye
şu su teşisatını bi döşeyeyim sana yardım etcem kardesim.

4yh4nc4n

Üye
    Konu Sahibi
12 saattir döşeyemedin mi ali ? bak benım oda arkadaşımda alaşehirli :) sen yardım edersin be bana :)

Havvali

Havvali

Üye
12 saattir döşeyemedin mi ali ? bak benım oda arkadaşımda alaşehirli :) sen yardım edersin be bana :)

tamam tesisatı döşedim ama beni çok yordu bu su tesisatı. senin sertifakayla falan uğraşmana gerek yok ki hackleyelim o telefonu sana yardımcı olabilecek bir konu açtım bugun aklına takılan soru falan olursa hacklerken yardımcı olabilirim e72 hackleme

- - - Eklendi - - -

Opda sertifika vermez oldu

futbol123

futbol123

Üye
Bende donma sorunu yok eski versionlarda donma sorunu var yazılımı güncelleyin.

Havvali

Havvali

Üye
Tehlike ";4924163][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Bende donma sorunu yok eski versionlarda donma sorunu var yazılımı güncelleyin.

e72 ye çok fazla java uygulama yuklediğinde de donuyor. Normalde cok hızlı bir telefon
[/COLOR]

Havvali

Havvali

Üye
Tehlike ";4924252][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Oyun yok fazla bende ancak 500 tane şarkı var donduğunu görmedim.

şarkı etki yapmıyor pek. Arkadaşın e72ye 300 tane java(114 tanesi sureydi geri oyun ve uygulama) uygulama yukledim sadce açılışlarda zorlanıyor telefon birde hafıza kartını çıkarınca geri takarken
[/COLOR]

4yh4nc4n

Üye
    Konu Sahibi
valla en son sürüm yüklü hafıza kartınıda formatladım telefonuda defalarca hemde yinede donuyo oyunları felanda silicem watsapp var sadece dediğini deniycem şimdi dostum

BerivanAkagunduz

Üye
git bi tane 5800 al hiç bir sorunu yok :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
imei numaranı verdiysen geçmiş olsun. klonlanması an meselesi.

4yh4nc4n

Üye
    Konu Sahibi
tamam hacklemeyi yaptım arkadaşım çok sağolasın gerçekten ama donma sorununu nasıl gidericem şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt