Lütfen Şu Sertifika Olayında Yardım Ediniz...!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Şu Sertifika Olayında Yardım Ediniz...!!
Arkadaşlar lütfen ya bu işlerde uzman olmuş arkadaşlar yardım etsin denemediğim site kalmadı hiçbir site sertifika vermiyor lütfen piyasada konularda dolaşan bilindik siteleri Allah aşkına tavsiye etmeyin hiçbiri vermiyor günlerdir bekliyorum sertifika filan veren yok çince ingilizce vs.her dilde denedim günlerce bekledim banamısın demiyor cihazım nokia e72 sürümü v71.004 ve hiçbir program yükleyemiyorum sürekli sertifika hatası kısıtlama vs.

Denediğim ve alamadığım siteler
imobile
cer60tkey
nokioteca
shoujizu
s603rd

Bu sitelerdeki her adımı dikkatli ve alıntılarla uyguladım ama hiçbirinde başarılı olamadım.
Sürekli bekleme bekleme bekleme bekleme bekleme

-omer-

-omer-

Üye
shoujizu'da sertifika isteği yaptıkta sonra 3-5 gün ( 7-8 gün ;) ) bekliyceksn diğerlerini bilmem

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Bekledim 1 Haftayı Geçti Hala Vermedi

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi

Konuyu açarken denediklerimi yazmıştım zaten dikkat edersen göreceksin tavsiye ettiğin siteyi o sitenin verdiği sertifikada bi işe yaramıyor toplu verdiği için sadece hellox u signed yapmaya yarıyor tavsiyem bakıyorumda sertifikadan yana sıkıntısı olana sürekli bu siteyi tavsiye etmemen faydası yok çünkü faydası olmayan bir konu içinde mümkünse insanları umutlandırma anlaşılan oki opda işbaşı yapana kadar beklemeye devam.

• Beğen
Tepkiler: bygokhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt