Nokia E72 kilit kodunu bir türlü kıramadık. Yardım edin profesyonel arkadaşlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia E72 kilit kodunu bir türlü kıramadık. Yardım edin profesyonel arkadaşlar!
arkadaşlar abimde nokia e72 var. kilit kodunu unutmuş şimdi hattı değişti yani kodumuz yok. hard format attık telefonun dili ingilizceye döndü ama hala kilit kodu soruyor. telefonu güncellemek için bağlıyoruz ama pc suite modunu seçemediğimizden güncelleyemiyoruz. lütfen yardım edin nasıl kıracağız bu kodu?
flash atma olayı felan varmış sanırsam. ne olursa söyleyin adam kullanamıyor telefonu istediği gibi.
bizim android'de olsa recovery mod'da açıp ayarları sıfırlamıştık ohhh mis. neyse şaka şaka :D

---------- Eklendi @ 18:33:22 ---------- Yazıldı @ 18:21:17 ----------

bide bu box mı ne varmış bu nedir? bunu evde yapamazmıyız?

deforze

deforze

Üye
bu siteye gir imei ni yaz çıkan kodu kilit kodu yerine yapıştır

camara123

Üye
123456

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu siteye gir imei ni yaz çıkan kodu kilit kodu yerine yapıştır
denedik onuda olmadı. sana lafım yok :)
pc suite modunu seçemiyoruz.

arkadaşlar telefoncuya verdik sorun çözüldüde bi konuya baksaydınız keşke.
efendim?

mstf_l

mstf_l

Üye
Yukarda arkadaşın verdiği linkte pc suite bağlantısı gerekli değil.

remo6969

Üye
arkadaşlar kardeşimin e72 telefonu var kilit kodunu unutmuş ama başka bi sorunda var oda fsecure diye bir güvenlik kilidini aktifleştirmiş yanlışlıkla kilidi zaten bilmiyoruz şuan telefonun ekranında Mobile Security güvenlik kodu isiyor ACİL YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!

ismail

ismail

Üye
format denedin mi?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yeniden yazılım yükle kesin çözüm :) :oke:

Ugurxl

Ugurxl

Üye
mobile security antivirüs galiba antivirüs güvenlik kilidi koymuş formatla gitmesi lazım ama neden gitmemiş :allalla:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
mobile security antivirüs galiba antivirüs güvenlik kilidi koymuş formatla gitmesi lazım ama neden gitmemiş :allalla:

Fsecure Mobile Security Antitheft anti hırsızlık programıdır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hem kilit kodunu hemde mobile security nin geçmesini istiyorsan telefonuna yeniden yazılım yükle veya yüklet, telefoncu tanıdığın varsa

deforze

deforze

Üye
eğer fsecure hafıza kartına yüklü ise hafıza kartını çıkart telefonu öyle çalıştır

MhmtEmnOztrk

MhmtEmnOztrk

Üye
Güvenlik kodunu kırabilmek için bildiğim tek yöntem versiyon yükseltmesi.Versiyon yükselttikten sonra şifre tekrar "12345"e dönecektir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuda ne yazmışım okuyun bi arkadaşlar:
arkadaşlar abimde nokia e72 var. kilit kodunu unutmuş şimdi hattı değişti yani kodumuz yok. hard format attık telefonun dili ingilizceye döndü ama hala kilit kodu soruyor. telefonu güncellemek için bağlıyoruz ama pc suite modunu seçemediğimizden güncelleyemiyoruz.

zaten çözdük ayrıca sorunu.

Üst Alt