nokia e72 071.004 güncelleştirmesini görmüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliozan48

Üye
    Konu Sahibi
nokia e72 071.004 güncelleştirmesini görmüyor.
Arkadaşlar telefondan ne oviye usb olarak bağladığımda nede telfondan direk bağlantı denediğimde 071.004 sürümünü görmüyor 054 de kaldı. Ovi de yüni güncelleştrime yok diyor sadece 054 sürümünü yeniden yükleme seçeneği gözüküyor.Telefondada hiçbir güncelleştirme yok yazısını görüyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olun telefon black e72 054 sürümünü yüklememde sorun çıkmamıştı. Şimdi niye gözükmüyor anlamış değilim lütfen yardım arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederm.

tuffrap

Üye
ben guncellestrdm su sekılde bı dene kontrol panelı - telefon - cıhan yonetıcısı ne gır seceneklerden kontrol ettır atıyo bı denermsn ?

osi531@hotmail.

Üye
kadaşlar aynı sorun bendede var ay yöntemleri bende denedim ama nafile güncelleme yok diyor bi çözüm yok mu dur ya yardııım.

for_rock

Üye
Telefonunuzun garantisi devam ediyor ise, şehrinizdeki nokia care noktasına götürebilir ve ücretsiz güncelleme işlemini yaptırabilirsiniz.

aliozan48

Üye
    Konu Sahibi
ben çözdüm kardesım ne telefondan nede nokia ovıden olmyorsa nokia software uploaderı kullnın. Nokianın kendi stesnden ındrılmyor gezgınler.com dan rahatlıkla ındırıp kurabılırsınız.

osi531@hotmail.

Üye
arkadaşım benim tlf türksell kampanyalı idi hem onu kaldırdım hemde güncellemeyi yaptım.güncellemeyi yukardakı arkadaş diyor zaten nokia software uploaderı kullanırsan sorun hallolur.
ama kampanyalı olan tlf görmüyodu heralde tüekcell le ilgili şeyleri kaldırınca güncell sürümüde buldu ondan önce arat allah arat yok tu yani.:good:

emresrhn

Üye
Turkcell ıle ılgılı nasıl kaldırdın arkadasımm bıras acıkk anlatırmısın benımde telefonum turkcell kanpanyalıda bı zahmet yardımm

cendapros

Üye
google'a n72 turkcell kaldirma yaz detayli anlatim var. Nss programiyla yapilan basit bi islem. Turkcell yazilimi kaldirilmamis cihazlarda update gozukmuyo genellikle..

osi531@hotmail.

Üye
Walla aynen dediği gibi arattır maxicep de hatta başına bulursun amaaaaa sıkıntı yok kaldırdım udapteyide yaptım tlf wlan dan internete giremiyorum artık sorunu yaşayan varmı bilmem.

cendapros

Üye
menu=kontrol paneli=baglanti=baglati yoneticisi=mevcut wlan aglarindan kendi modeminin uzerinden secenekler de ve erisim noktasi olarak tanimla de. Eger zaten erisim noktasi olarak tanimliysa menu=kontrol panali=ayarlar=baglant=hedefler=internet e gelip kendi modemini oradan sil.. Ve ilk basta dediklerimi tekrar yap.. En son olarak internet tarayicisina girip secenkelr=ayarlar=genel menusune gelip erisim noktasini her zamn sor yapip ana sayfayi googla ayarla. Sonra cikip tarayiciya bastan gir bakalim noluyo=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt