nokia E71 mesaj yazarken yavaşlama sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

cyberboogey

cyberboogey

Üye
    Konu Sahibi
nokia E71 mesaj yazarken yavaşlama sorunu yardım lütfen
arkadaşlar yapabilen varsa şu free sms için signed yapılabilirmi :sukur:bir siteye imei numarası vermek bana pek akıllıca gelmiyor. teli de hacklemek istemiyorum. bu signed sorununu nasıl çözebiliriz sadece bu pro da olsa rahatlıcam. çünkü msj yazarken çok yavaşlıyor telefon...:vur

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşım siteyi iyice araştırırsan uygulamaları telefonda signed yapma programı var.ben onu kullanıyorum.

cyberboogey

cyberboogey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım siteyi iyice araştırırsan uygulamaları telefonda signed yapma programı var.ben onu kullanıyorum.
1 haftadır siteyi inceliyorum birçok yöntem var evet ama nerdeyse hepsi opda dan sertifika almada kesişiyor. zaten dün gece dayanamayıp sertifika istedim opda dan yapıcak bişi kalmadı çünkü başka;) yani benim güvenmediğim şey imei nmarasını bir siteyevemek güvenli ourmu acaba:bilmem:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla bende dahil olmak üzere belkide milyonlarca insan imei nolarımızı verdik.inş.bişiy olmaz.ben aradabir imei nomu net üzerinden kontrol ediyorum şuanakadar ters bi durum yok inş.da olmaz.bu akıllı telefonları kullanmak sanki pek akıl kârı değil gibi..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
vallaha hacklemekten başka çözüm yok gibi imei no vermeyin telefon kopyalanabilir

bendede önceden N80 kullanıyodum 1 kaç satır mesaj yazdıktan sonra yavaslıyodu daha sonra sorun kendi kendine düzeldi

cyberboogey

cyberboogey

Üye
    Konu Sahibi
inş. bişey olmaz ya banada sakat gibi göründü ama yinede sırf şu mesajların yavaşlama sorunu için gözümü kararttım sertifika bekliyorum şimdi. mesajlrı hızlandırmak için denemediğim yol kalmadı telefon hafızasında kaydettim olmadı hafıza kartında kaydettim tüm verileri boşallttım yne olmadı . inş sms prosu kurmak durumu düzeltir

antbyotic

antbyotic

Üye
inş. bişey olmaz ya banada sakat gibi göründü ama yinede sırf şu mesajların yavaşlama sorunu için gözümü kararttım sertifika bekliyorum şimdi. mesajlrı hızlandırmak için denemediğim yol kalmadı telefon hafızasında kaydettim olmadı hafıza kartında kaydettim tüm verileri boşallttım yne olmadı . inş sms prosu kurmak durumu düzeltir

telefonunda son versiyon mu yüklü? birkaç yerde rastladım 300.21.012 versiyonu mesajlarda yavaşlama oluyormuş telefon yazma dilini ingilizce yapınca düzeliyor sanırım bir dene istersen

cyberboogey

cyberboogey

Üye
    Konu Sahibi
telefonunda son versiyon mu yüklü? birkaç yerde rastladım 300.21.012 versiyonu mesajlarda yavaşlama oluyormuş telefon yazma dilini ingilizce yapınca düzeliyor sanırım bir dene istersen
evt telde son versiyon yüklü. şu a bir problem kalmadı opdadan sertifika aldım ve free isms yükledim 1.03 versiyonunu yavaşlama problemi çözüldü ancak bu seferde türkçe karater kullaımında 2 sms boyutunageçiyor 70karaktere düşüyor yani ama yavaş gndermekten iyidir;)

SERKANCAN29

Üye
arkadaşlar ben n96 kullanıcısıyım aynı sorun bende de mevcuttu yazma dilini de ingilizce yapın sorun ortadan kalkar saygılar:)

cyberboogey

cyberboogey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben n96 kullanıcısıyım aynı sorun bende de mevcuttu yazma dilini de ingilizce yapın sorun ortadan kalkar saygılar:)
bu benim hiç aklıma gelmemişti:) daha doğrusu yazma dili ile telefon dilinin ayrı ayrı olduğunu bilmiyordum sorun çözüldü:heyo: bende sertifika aldığımla kaldım gerçi isms prosu çok kullanışlı özellikle flash sms uygulaması baya güzel eskiden takvimden not yazar gnderirdim her nokia da vardır:ehe

mordax

Üye

erengelebek

Üye
arkdaşlar bende opda falan gibi sitelerden korkuyordum ama türkcell bayine gittim ' mesela benim telefonum bir gün şebekeye kapansa ve kayıtlı değil diye bir msj gelse ne yapabilirim' dedim. adamın sorduğu ilk şey faturası varmı dedi, var dedim, o da getirirsin hallederiz fatura ve telefon sende olduktan sonra sorun olmaz dedi, bir tamirci, telefoncu, servis vb gibi birinden şüpheleniyosan telefonunu 1 ay kullanmamak kaydıyla imei ni kimin klonladığını bile bulunabilir dedi. bu arada ben E71 i türkiyeden aldım dili türkçeydi kvk garantili aldım hatta, ama yazma dili hep ingilizceydi, değiştirmedim, ayda 1600 msj atıyorum hiç yavaşlama sorunu olmadı N79 da da öyle bir soun olmuştu yazma dilini ing yapınca düzeliyor, bence sorunlu olanlar ilk bunu denesin derim...

erengelebek

Üye
cevap???

Berlin Boleyn

arkdaşlar bende opda falan gibi sitelerden korkuyordum ama türkcell bayine gittim ' mesela benim telefonum bir gün şebekeye kapansa ve kayıtlı değil diye bir msj gelse ne yapabilirim' dedim. adamın sorduğu ilk şey faturası varmı dedi, var dedim, o da getirirsin hallederiz fatura ve telefon sende olduktan sonra sorun olmaz dedi, bir tamirci, telefoncu, servis vb gibi birinden şüpheleniyosan telefonunu 1 ay kullanmamak kaydıyla imei ni kimin klonladığını bile bulunabilir dedi. bu arada ben E71 i türkiyeden aldım dili türkçeydi kvk garantili aldım hatta, ama yazma dili hep ingilizceydi, değiştirmedim, ayda 1600 msj atıyorum hiç yavaşlama sorunu olmadı N79 da da öyle bir soun olmuştu yazma dilini ing yapınca düzeliyor, bence sorunlu olanlar ilk bunu denesin derim...

harika bir blgi çok teşekkürler aynı sorun bendeede vardı ve şuan çözümlendi:oke:

sertifikadan anlamadığım için bu iş hem anladığım hemde kolayca yapabileceğim bir işti..

cmlckc

cmlckc

Üye
arkadaşlar yapabilen varsa şu free sms için signed yapılabilirmi :sukur:bir siteye imei numarası vermek bana pek akıllıca gelmiyor. teli de hacklemek istemiyorum. bu signed sorununu nasıl çözebiliriz sadece bu pro da olsa rahatlıcam. çünkü msj yazarken çok yavaşlıyor telefon...:vur

arkadas selam, nokia.com sitesinden nokia software update programını indir, bu program yeni çıkan 400.21.013 versiyonunu otomatik bulacaktır. ve yaşadığın bu problem başta olmak üzere, donma, kendiliğinden restart atma ve birçok eski yazılım problemi ortadan kalkacak, ben kullanmaya başladım özellikle mesaj problemi tamamen düzeldi(ya da klavye dili english seçip türkçe harfleri kullanmayacaksın) bu arada program seni uyaracaktır ama ben de uyarayım, mutlaka telefonunu nokia pcsuite ile veya başka bir yoldan yedekle, bilgilerin gidebilir.

amistatruva

Üye
mesaj sozlugunu ingilizceye al problem ortadan kalksın ı harfinden i cıkıyorsa ing alfabeye gecmis demektir

Mqjuanna

Üye
yaw quseL kardesım bu yazı dıLının ınqıLızce yap dıen Kardesım kımse allah razı oLsun kesım cozum Laa teLı aLdım bes aydır cıLdırdım kıracaktım en sonunda teLefoncuya qıdıpte arıza war demektende nefret edıom. aMa haLoLdu quseL kardesım ya opuyrm qozLedıden saoLassın

ibo452

Üye
arkadasım ben 300.21,012 sürümünü kullanıyordum evet bu sorun vardı. şimdi ise400.21,013 yükledim sorun ortadan kalktı.

sqst

Üye
yeni sürüm 400 durumu ortadan kaldırıyor

kings_of_metal1

Üye
Kim akıl ettiyse helal valla :heyo:
bende artık telefonu kırma raddesine gelmiştim :vur bu kadar gıcık bi problem olmaz, ben msj yazıom tlfn 10 kelime arkadan gelio, beklede yazsın off off valla. :off:
"ı"ları "i" yazsın daha ii. :bigstar:

Üst Alt