kurtmaker
Üye
Nokia E71-Ben bu şekilde Hack Ettim, Paylaşmak istedim...
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Nokia E71 telefonumda, birçok denemeden sonra hacki başardım,
Sizinle paylaşmak istedim.
Telefon bilgilerim şöyledir;
Nokia E71-1 (202.08)
Versiyonu 300.21.12
18.06.2009 - RM-346
İlk önce bu siteden sertifika alın (üye değilseniz Register olun);
Linki :
2 dakikanızı alacaktır (sertifikanız varsa sorun yok zaten)
Dikkat edelim "*.cer" ve "*.ke..." dosyaları olması gerek.
Sertifaka olayından sonra bu dosyayı indirin;
Eğer tel veya bilgisayarınızda sign programı yoksa bilgisayar için bu programı indirin;
Şimdi:
1- Önce "hellox2_v202.sis" dosyasını zip'in içinden çıkan "Leftup_CertKey.rar" içinden çıkan sertifika ve 'ler ile sertifikalandırın.
2- Daha sonra mevcut veya OPDA dan aldığınız kendi sertifakınızla daha önce Leftup la sertifakalndırdığınız "Hellox2....." dosyayasını tekrar sertifakalandırın.
3- işlem tamam, programı Tel'e kurabilirsiniz.
4- Kurarken sonlara doğru, MODO kurulsun mu ibaresi gelecek, ben evet dedim, bu tüm gizli dosyaları görünüm ve kullanıma açıyor !!!
DİKKAT... (sadece ben böyle yaptım, yanlışlıkla bir dosya silerseniz sistem çökebilir, sorumluluk tamamen size aittir)
Daha sonra tele restart yapın, tel tüm programları yüklemeye hazır.
Xplore ile tel'de "C:\\SYS\BIN" e giderseniz, bu folder'in kullanıma açık olduğunu ve"installserver.exe" dosyasının bu klasöre yüklenmiş olduğunu göreceksiniz. ...
Not: Burdaki amaç sertifikam varsa zaten sorun yok olayı değil, Sertifika olayı ile birdaha
uğraşmadan, sertifikasız ve crkl'li program yükleyebilmem......
Ben çok denemeler yaptım, umarım başarırsınız.
Arkadaşlar, sadece Nokia E71 de denenmiştir, uyarılır.
Başka cihaza ve versiyona sahip arkadaşlar yazmasın çünkü sadece bu sistemde denedim.
İyi forumlar...
...
Ben Nokia E71 telefonumda, birçok denemeden sonra hacki başardım,
Sizinle paylaşmak istedim.
Telefon bilgilerim şöyledir;
Nokia E71-1 (202.08)
Versiyonu 300.21.12
18.06.2009 - RM-346
İlk önce bu siteden sertifika alın (üye değilseniz Register olun);
Linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 dakikanızı alacaktır (sertifikanız varsa sorun yok zaten)
Dikkat edelim "*.cer" ve "*.ke..." dosyaları olması gerek.
Sertifaka olayından sonra bu dosyayı indirin;
Eğer tel veya bilgisayarınızda sign programı yoksa bilgisayar için bu programı indirin;
Şimdi:
1- Önce "hellox2_v202.sis" dosyasını zip'in içinden çıkan "Leftup_CertKey.rar" içinden çıkan sertifika ve 'ler ile sertifikalandırın.
2- Daha sonra mevcut veya OPDA dan aldığınız kendi sertifakınızla daha önce Leftup la sertifakalndırdığınız "Hellox2....." dosyayasını tekrar sertifakalandırın.
3- işlem tamam, programı Tel'e kurabilirsiniz.
4- Kurarken sonlara doğru, MODO kurulsun mu ibaresi gelecek, ben evet dedim, bu tüm gizli dosyaları görünüm ve kullanıma açıyor !!!
DİKKAT... (sadece ben böyle yaptım, yanlışlıkla bir dosya silerseniz sistem çökebilir, sorumluluk tamamen size aittir)
Daha sonra tele restart yapın, tel tüm programları yüklemeye hazır.
Xplore ile tel'de "C:\\SYS\BIN" e giderseniz, bu folder'in kullanıma açık olduğunu ve"installserver.exe" dosyasının bu klasöre yüklenmiş olduğunu göreceksiniz. ...
Not: Burdaki amaç sertifikam varsa zaten sorun yok olayı değil, Sertifika olayı ile birdaha
uğraşmadan, sertifikasız ve crkl'li program yükleyebilmem......

Ben çok denemeler yaptım, umarım başarırsınız.
Arkadaşlar, sadece Nokia E71 de denenmiştir, uyarılır.
Başka cihaza ve versiyona sahip arkadaşlar yazmasın çünkü sadece bu sistemde denedim.
İyi forumlar...

...

.