Nokia E71 510.21.009 (Yeni Güncelleme)

4dimage

Üye
ya ben pc suiteden yukledim son yazzilimi tel ingilizce oldu dil menusundede yok nasil duzeltecem bilgisi olan varmi

butlan40

Üye
arkadaşlar e71 kullanıyorum tek sorunum her wıfı ye bağlandığımda şlfre istiyor laptop gibi bi sefer girince hafızaya almıyor mu...lütfen yardım.

aynı firmwareyi bende navifirm le indirip phoenixle yükledim açılıştaki türkcell reklamı, türkcell seyahat, kaydet gönder, videobul ve türkcell zil sesi, gibi saçmalıklardan kurtuldum, onun dışında hiçbir degişiklik ve sorun yok ama bir türlü sertifika işini beceremedim şu uygulama yüklerken sertifika hatası vermesi canımı sıktı
opda dan kac defa sertifika başvurusu yaptım ama işlem hep "sertifika üretiliyor " aşamasında kaldı , ke y ve cer dosyalarım görünmedi. Diger yontemleri de denedim c sürücüsü sys /bin dosyası açılmadı bir türlü . seCman yukledim ama o programda acılıp bi hata veriyor öyle kalıyor. E 71 rm -346 510.21.009 firmware de sertifika işini halledebilen varsa yardımlarını bekliyorum.

Nokia E71 telefonumun yazılımını güncelledim biraz önce herşey iyi görünüyor problemsiz çalışıyor.Fakat sanırım zamanında hafıza kartına yüklemiş olduğum uygulamalara ulaşamıyorum.Daha doğrusu sadece uygulama yöneticisinde görünüyor fakat uygulama açılmıyor.

şimdiden teşekkürler

elinize sağlık teşekkürler

----------Eklendi @ 16:57:19 ---------- Yazıldı @ 16:48:44 ----------

ben bu versiyonu yükledim ama türkçesi yok yardımcı olursanız sevinirim teşekürler...

bu telefonda ciha zgüncelleme nasıl oluyor