Kesinlikle zamanla artacaktır.Nokia'nın wp7'ye uygulama desteği müthiş.
nokianın uygulama desteği müthiş derken uygulamaları nokia çalışanları mı yazıyor ??
uygulama desteği müthiş yazmışın bunu anlamadım uygulamadan kastın nedir sonuçta benim bildiğim uygulama yazılımcılar tarafından yazılıyor ki bunu nokia yazdırtmıyor isteyen alıyor sdk yı istediğini yazıyor ki bu konuda asla nokia bir şey yapmaz yapan sadece microsoft 'etkisi' kendisi değil etkisi
yazilim sirketlerinin destegi de symbiana az degil yani

yo bence gayet az hatta şöyle bir şey diyeyim direk port eciyorlar uğraşmıyorlar bile
bosver be kanka yemin ederim benim cihazda bi tane oyun yok bin tane hd oyun da olsa yuklemem tabi dogru soyluyosun ama yine de oyun pek onemli diil
bak nokia asla ve asla teşvik ve vaad vermez apple çıkıp ben şunu vaad ediyorum dedi mi hayır olay şu ne kadar çok satılıyorsa ve ne kadar kolay yazılıyorsa o kadar hızlı gelişiyor markette şu an 60binin üzerinde uygulama ve oyun var wp7 de appstore da ise 500binin üzerinde kalitesi peki ios u tutabilecek mi bence nokia yanın kurtuluşunu düşünmeyi bırakın nokia çoktan battı battığı nokta ise meego dan vazgeçmek oldu yoksa şuan gir bak nokia markete meego da neler neler var ve kaliteleri nasıl

bak nokia asla ve asla teşvik ve vaad vermez apple çıkıp ben şunu vaad ediyorum dedi mi hayır olay şu ne kadar çok satılıyorsa ve ne kadar kolay yazılıyorsa o kadar hızlı gelişiyor markette şu an 60binin üzerinde uygulama ve oyun var wp7 de appstore da ise 500binin üzerinde kalitesi peki ios u tutabilecek mi bence nokia yanın kurtuluşunu düşünmeyi bırakın nokia çoktan battı battığı nokta ise meego dan vazgeçmek oldu yoksa şuan gir bak nokia markete meego da neler neler var ve kaliteleri nasıl
sense arayüzü ne kadar ram yiyor biliyor musun
@cihani sultan tabi ilerde birinci bile olabilir platformlarda çünkü vaad ettiğişeyler çok büyük misal xbox live onun sayesinde telefonlar daha güçlü olursa mini xbox oyunlarını oynayabilecekler
sense arayüzü ne kadar ram yiyor biliyor musun