Nokia E7 ve 701 icin Nokia Carla Guncellemesi Haberi. Surum 112.010.0404

Sponsorlu Bağlantılar

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben memnunum N8 den valla.İlk aldığımın zaman yazılımsal birçok sorun vardı.Artık yok ve piyasadaki en iyi nokia telefonları arasında ilk dörde girer.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dogmamis cocuga don biciyoruz.bi bekleyelim ortam sogusun...

Uruloki

Uruloki

Üye
uygulama desteği müthiş yazmışın bunu anlamadım uygulamadan kastın nedir sonuçta benim bildiğim uygulama yazılımcılar tarafından yazılıyor ki bunu nokia yazdırtmıyor isteyen alıyor sdk yı istediğini yazıyor ki bu konuda asla nokia bir şey yapmaz yapan sadece microsoft 'etkisi' kendisi değil etkisi

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
yazilim sirketlerinin destegi de symbiana az degil yani

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
uygulama desteği müthiş yazmışın bunu anlamadım uygulamadan kastın nedir sonuçta benim bildiğim uygulama yazılımcılar tarafından yazılıyor ki bunu nokia yazdırtmıyor isteyen alıyor sdk yı istediğini yazıyor ki bu konuda asla nokia bir şey yapmaz yapan sadece microsoft 'etkisi' kendisi değil etkisi

Teşvik ve vaad dostum.Gelecek vaadediyor Nokia.Uygulama sayısı bir ay içinde(Kasımdan aralığa) 15.000 adet artmış.

----------Eklendi @ 19:03:55 ---------- Yazıldı @ 19:03:28 ----------

yazilim sirketlerinin destegi de symbiana az degil yani

Gameloft ve Ea cimri davranıyor oyun konusunda.:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
yo bence gayet az hatta şöyle bir şey diyeyim direk port eciyorlar uğraşmıyorlar bile

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia açıklamış kısa zamanda 800 ve 710'a Ea'dan 20 farklı oyun gelecek diye.Biri FIFA 12.

----------Eklendi @ 19:05:46 ---------- Yazıldı @ 19:04:54 ----------

yo bence gayet az hatta şöyle bir şey diyeyim direk port eciyorlar uğraşmıyorlar bile

Bu konuda yüzde 100 katılıyorum.

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
bosver be kanka yemin ederim benim cihazda bi tane oyun yok bin tane hd oyun da olsa yuklemem tabi dogru soyluyosun ama yine de oyun pek onemli diil

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bosver be kanka yemin ederim benim cihazda bi tane oyun yok bin tane hd oyun da olsa yuklemem tabi dogru soyluyosun ama yine de oyun pek onemli diil

En azından bir gta3,pes12,real racing iyi olurdu ya.

Uruloki

Uruloki

Üye
bak nokia asla ve asla teşvik ve vaad vermez apple çıkıp ben şunu vaad ediyorum dedi mi hayır olay şu ne kadar çok satılıyorsa ve ne kadar kolay yazılıyorsa o kadar hızlı gelişiyor markette şu an 60binin üzerinde uygulama ve oyun var wp7 de appstore da ise 500binin üzerinde kalitesi peki ios u tutabilecek mi bence nokia yanın kurtuluşunu düşünmeyi bırakın nokia çoktan battı battığı nokta ise meego dan vazgeçmek oldu yoksa şuan gir bak nokia markete meego da neler neler var ve kaliteleri nasıl

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bak nokia asla ve asla teşvik ve vaad vermez apple çıkıp ben şunu vaad ediyorum dedi mi hayır olay şu ne kadar çok satılıyorsa ve ne kadar kolay yazılıyorsa o kadar hızlı gelişiyor markette şu an 60binin üzerinde uygulama ve oyun var wp7 de appstore da ise 500binin üzerinde kalitesi peki ios u tutabilecek mi bence nokia yanın kurtuluşunu düşünmeyi bırakın nokia çoktan battı battığı nokta ise meego dan vazgeçmek oldu yoksa şuan gir bak nokia markete meego da neler neler var ve kaliteleri nasıl

Teşvik ve vaad zaten çok satması değil mi?:ağlarım:

----------Eklendi @ 19:11:49 ---------- Yazıldı @ 19:10:17 ----------

Bence wp hertürlü yükselecek.Tabiki meego daha şık duruyordu.Gördüm bir kaç uygulama,güzel de ama vazgeçti ve batmadı.Batacağını da sanmam.

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
symbianin kendini gelistirmesi lazim efekt ac kapa ile olmaz efekt degistir htc hava durumu widgeti var karli ise widgetten asagi kar yagiyo ekranin altinda toplaniyo daha fazla gorsellige ihtiyacimiz var

Uruloki

Uruloki

Üye
sense arayüzü ne kadar ram yiyor biliyor musun

@cihani sultan tabi ilerde birinci bile olabilir platformlarda çünkü vaad ettiğişeyler çok büyük misal xbox live onun sayesinde telefonlar daha güçlü olursa mini xbox oyunlarını oynayabilecekler

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

@cihani sultan tabi ilerde birinci bile olabilir platformlarda çünkü vaad ettiğişeyler çok büyük misal xbox live onun sayesinde telefonlar daha güçlü olursa mini xbox oyunlarını oynayabilecekler

İnşallah olur çünkü ben wpye heveslendim açıkcası.Nokia'nın C6 ya da L710 tarzında ama daha özellikli bir telini beklicem 1 yıl.Ya n9 ya wp.

----------Eklendi @ 19:50:38 ---------- Yazıldı @ 19:50:11 ----------

Evet Sense çok sömürücü.

Dostnametr

Üye

Apple gidiyor oyun yapımcılarıyla anlaşıyor.Yani büyük oyun yapımcılarıyla Gameloft , EA vs.Uygulamalarınızı bize çıkarın şu kadar ücret tarzı anlaşmalar mevcut.

Mesela İOS ta gameloft'un çoğu oyunu ücretsiz ancak Android te paralı neden ? Çünkü İos demek ki aradaki farkı Gameloft'a ödüyor.

Yada N9'a neden insanlar uygulama oyun çıkarsın ? Ancak nokia Rovio vs ile gidip anlaşıyor ve N9 a uygulamaları çıkarttırıyor.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
e7 ne alaka demeyn satılmıyor telefon belki bu yüzden olabilir

serecans

serecans

Üye
:zuhaha: hey allahım ya daha menüye giremiyomuş:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
ne ios da çoğu gameloft oyunu ücretsiz mi ne alaka ya nasıl şimdi app store daydım hacım installous a girmiş olma neyse anlaşma filan da yok adam niye tek şirketle anlaşsın ki hatta ios a çıkarmasa daha iyi çünkü paranın %70 ni alabiliyor ancak ne nokia markette bu söz konusu ne de android markette

Üst Alt