Nokia e66 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sami676767

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e66 sorunu
BENDE E66 VAR FAKAT HALA BU TELEFON HANGİ, UZANTILI PROGRAMLARI KABUL EDİYOR ÇÖZEMEDİM.
MP3 ÇALAR YUKLEMEK İSTİYORUM SİS SİSX İ KABUL ETMİYOR.ama tema yukleyecreğim zaman sis ve sisx kabul ediyor.
E66 HANGİ TÜR UZANTILI PROGRAMLARI YUKLENMESİNE İZİN VERİYOR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
VE BANA SINIRSIZ Bİ MP3 PROGRAMI ÖNERİRSENİZ SEVİRİM:yuru:yuru:yuru
VE SON OLARAK BU TELEFONUN SESİ NORMALDEDE Mİ AZ VE FOTOGRAF KALİTESİ BULANIK TAM 3.2 DEĞİL GİBİ...:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

celibar

celibar

Üye
telefonuna s60v3 programları ve temaları yükleyebilirsin.anasayfada yer alan sol taraftaki menüden s60v3 uygulamalarından istediğin konudan program indirebilirsin.müzik çalar olarak ttpod'u yükleyebilirsin.ama 3.31 versiyonunu yükle.diğer sürümleri telefonların çoğunda çalışmıyor.

haltie

haltie

Üye
sis sisx jar jad bunları destekler ama bazı uygulamaları yükleyebilmeniz için cihazınızın hac.kli olması lazım

ocanbey

Üye
ostum bende e anı sorun var. geçen hafta aldım makinayı ama yeni nesil smartphone lar dahac.k gibi bir sorun var. eski versiyon bir e51 im var ve buna herşeyi yükleyebiliyrdum. sonra garantde bir bakım gerekti, yeni versiyon işletim sistemi yüklemişler. artk hiçbişey yükleyeiyorum. sertfika falanda işe yaramıyor.

*#0000# ypınca telfon versiyonunu görebilirsin. eğer V400 gibi bişey görürsen beklemen lazım. bunları kırak için zaman gerkecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt