Nokia E63 Video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sabriYAVAŞ

Üye
arkadaşlar.e63 e skyfire indirdim ama kullanamadım.nokia ps suitte yedekleyip tekrar yazılım güncelledim.şimdi skyfire çalışıyor.bilginize.

arakonda

arakonda

Üye
arkadasım dosya yonetıcısıne gır yada ofis te zıp programı var kandısı oraya aktarıyo saten:D

sozkan59

Üye
herkese merhaba
bende sizden benzer bir konuda yardım isteyeceğim, dizi izleme sitelerinden dizi izlemem için ne yapmam gerekiyor telefondan? E63 kullanıyorum bu arada.. video izleyemiyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Dreamtexas

Üye
Koca sitede iş bilen bir tane adam yokmu Facebook youtube gibi sitelerde video izleyemiyoruz diyoruz Flashlite & skyfire kurun yazıp geçiştiriyosunuz.Flashlite zaten e 63 te yüklü geliyor ayrıca yuklemeye gerek yok Skyfire dediğinizde türkiyeden bağlantyı desteklemıyor yokmu koskoca forumda kalıcı bi çözüm üretecek?

ergul26

Üye
ben bu siteden hicbişey anlamadım, birileri şunu yap yeter problemin hemen cozulsun diyo daha sevinirken baska birileri hicblr ise yaramadıgını idda ediyo... Emin olmadan buraya birsey yazmayalım arkadas

omerunlu123

Üye
sımdı beyler bıse sorcam e63 de faceden vvideolar izlenmıoya izlemek ıcn napcaz nolur cvp ....d

syabasan

Üye
arkadaşlar ben opera mobile dan ya da facebook uygulamasından videoyu indiriyorum core playerdan da oynatıyorum core playerın acmadığı videoya rastlamadım daha ama core playerı kullanmak için sertifikalandırmalısınız

Üst Alt