Nokia E63 Video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Video izleme sorunu
arkadaşlar merhaba..

yeri burası mı bilmiyorum ama ...
telefondan gayet memnunum fakat bi sorunum var..
internette gezerken video izleyemiyorum.. ne facebook, ne youtube, ne izlesene.. sitede dolaşırken skyfire indir gibi öneriler gördüm fakat indiremedim. " m.skyfire.com " adresinden indirdim. " Sertifika yanlış veya telefon modeli yanlış " gibi bir yazı geldi. pc e indirdim hafıza kartından atmaya calıstım gözükmedi dosya nasıl yüklicem lütfen bi yardım edin.

fbforever

fbforever

Üye
FlashLite indirmeyi dene.

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
biraz daha açıklarmısın ?

zfr_1

zfr_1

Üye
telefondan indirme direk siteden indir

--------------- Ekleme ---------------

symbian s60 3rd indireceksin

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
ya tamamda arkadaşlar.. ben hafıza kartını takıyorum kart okuyucu aracılıgıyla atıcam mesela atıyorum hafıza kartına hafıza kartına gırılmıyokı telefonda galerıye gırılıyo yani.. resımlere atıyorum orda gozukmuyo heryeri denedim telefona nasıl atıcam ?

fbforever

fbforever

Üye
Adobe'nin sitesinden Flash Lite eklentisini telefonuna indir ve kur. Bu kadar basit.

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
ya tamam.. öyle de.. adobe.com/mobile de bulamadım :S .direk anasayfadada bulamadım ? nerde anasayfadamı :S bide telefondanmı indiricem pcden indirip telefonamı atıcam.

zfr_1

zfr_1

Üye
adobe lite indirsende farketmez ki zaten adobe lite tam destek sağlamıyo yani facebootan falan video izleyemiyorsun.ayrıca hafıza kartında mı sorun var noluyo tam anlamadım

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
aman yaa. flash lite indirdim bu değişik bi bileşen dedi :S ;' ya hafıza kartında mesela ımages'in içine atıyorum telefondaki dosyayı görüntülere giriyorum telde yok. telefonda sadece hafıza kartının ıcındekılerı gorebılecegım bır bölüm yokmu :S ' mesela galeri medya gibi.. napcam klasor acıyorum galeriye giriyorum hep aynı dosyalar video klipler görüntüler parçalar ses klipleri tüm dosyalar falan.. bi yardım et nolr.

fbforever

fbforever

Üye
Dosya Yöneticisi'nden gir.

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
dosyayöneticisi nerde =D

tamam. ama dosya yöneticisinden girince hafıza kartının içine direk attığım Skyfire-s60.sis i göstermiyoki

fbforever

fbforever

Üye
Attığın klasörün içindedir.

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
yok :)

yok işte arkadaş :S nokia'nın içine atıyorum telden giriyorum gözükmüyoor.

hah.. tamam arama yapıp buldum ama şey diyo

sertifika henüz geçerli değil süresi dolmus veya telefon ayarları yanlış diyo bi yardım edin ya of.

zfr_1

zfr_1

Üye
sertifika süresi geçmiş diyosa telefonun tarihini 1 veya 2 yıl geri al .sertifika süresi henüz geçerli değil diyorsa telefonunun tarihi yanlıştır düzelt eğer sertifika hatası diyorsa onu sertifikalandırman lazım

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
ya işte sertifika henüz geçerli değil. dolmuş veya telefon ayarları yanlıs diyo :S ajandadan 2 yıl gerimi alıcam tarihi ?

ajandaya girince şubat 2008 10 gösteriyo zaten :S

zfr_1

zfr_1

Üye
arkadaşım ayarlardan tarih/saat var ona gir oradan telefonunun tarihi bugüne ayarla ve dene sonucunu yaz buraya...

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
az önce 2 yıl geri al dedin :S

hallettim kullanmayı bilmiyorum ama denicem :D çok sağol

cok sagol yaptım =) allah rahatsız olsun..

kardes yazı boyutunu nasıl büyütcem :S cok kcük

zfr_1

zfr_1

Üye
sertifika süresi geçmiş diyosa telefonun tarihini 1 veya 2 yıl geri al .sertifika süresi henüz geçerli değil diyorsa telefonunun tarihi yanlıştır düzelt eğer sertifika hatası diyorsa onu sertifikalandırman lazım
arkadaşım burdan okuduysan ben sana eğer sertifika süresi geçmiş diyorsa 2 yıl geriye al dedim ama sen ne olduğunu tam yazmadığın için bende önce tarihi düzelt öyle dene dedim.

MyLtf

Üye
    Konu Sahibi
yazıtipini nasıl büyütücem çok kücük :s facede bisi görnmüyo :D

zfr_1

zfr_1

Üye
bende 5800 var ekrana iki basınca yakınlaştırıyo ama seninkini bilemiyecem sende tuşlara falan bas 3 e 5e falan belki olur..

Üst Alt