Nokia E63 Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 Kullananlar
iyi gunler bu gunlerde bu cihazla ilgileniyorum arastirdim baktim
Batarya 1500 amper super ve guclu
Symbian yazılımı var daha evvel kullandım iyi birsey
ama islemcisi bu cihaza gore yavas degilmi 200*260 mhz filan galiba

seronet

seronet

Üye
Henüz kullanmaya başlayalı 4 gün oldu şarj süresi 2 gün ve çok kurcalayıp konuştuğum halde.
İşlemler için yeterli bir hıza sahip,(Yaklaşık 30 adet oyun ve program yüklü) program yüklemesi yapabilmeniz için telefonu "Hack" etmeniz gerekecektir yoksa cihaza birşey yüklemek neredeyse imkansız gibi. 2 günlük araştırma sonucunda yapabildim şuan sorunsuz yükleme yapabiliyorum. Kablosuz ağlar için çok yeterli bir sisteme sahip çekim gücü iyi, kullanışlı browser yüklediğinizde sıkıntısız internete girebiliyorsunuz. Symbian sayesinde telefon kullanışlı hale gelebiliyor. Kamera kalitesi pek iyi değil fakat dahili flash artı bir özellik.

sonercan

Üye
kardeş merhabalar. ben daha dün hepsiburada dan e63 aldım. cihaz gerçekten çok güzel yalnız bi kaç sorum olacak da size, yardımcı olursanız çok sevinirm. telefnun şarzı bitince şarza koydum ve yaklaşık daha iki saat olmadan batarya dolu dedi, şarz etmeden önce iyi de boşalmışto şarzı, bu normal mi?
bi de siz biyorumunuz da internete girmek için browser yüklemeniz lazım demişsiniz de browserların özellikle de mozilla nın bu tlf için uygun prosu var mı, varsa bana yollarmısınız.
bi de hacklememiz lazım telf demişsiniz de bu garanti kapsamında bi sıkıntı yaratır mı yaratmaz diyorsanız bunu nasıl yapacağım, bi de bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
şarj konusunda bişey diyemicem
uygun browseri s60v3 bolümünden bulabilirsin opera,skyfire,bolt vs. mozilla maalesef yok
hack yapmak garanti dışı bırakmaz ama sen yşnede hack yapacağına sertifika alıp programları sertifikalayabilirsin

oqanoqan42

oqanoqan42

Üye
süper bi cihaz özellikte karanlıktaki görünümü ;)

srcncrs

Üye
Ben daha önce 5800 kullanıyordum onu sattım e63 aldım ve çok memnunum. 5800 ın e63 den tek artı özelliği müziklerdeki ses kalitesi. Fiyatıda oldukça uygun. 4gün önce teknosa dan 349 liraya aldım ve almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

zekeriya_66

Üye
yorumları okudum bende almayı düşünüyrm wi fi olması en önemli etken ve fiyatıda gerçekten cok uygn

ada965

Üye
Işlemci 369 mhz yanlışın var

thei

Üye
Arkadaşlar e63 de video izlemek için bir browser söyleyin:(
skyfire demeyin çünkü denedim , kendisi 1 temmuzdan itibaren desteklemiyor Türkiyeyi

futbol123

futbol123

Üye
e63 ün işlemcisi 369 mhz

rego.46

Üye
e 63 bence hıuzlımbir telefon kameraası tatmın edici yanı kamerASIK GÜSEL BANA GÖRE TEK SORUN NETTE VİDEO SEYREDEMİYORUM AMA İNDİRDİĞİN BİR VİDEOYU UC PLAYERLE İZLİYORUM

YsF_90

YsF_90

Üye
hız olarak nokianın kullandığı işlemci yetersiz. 5800 da aynı işlemci yavaş... işlemci önemli ise senin için farklı marka telefonlara bak derim. ayrıca bide e63 de gps yok. önemli bi etken mi bilmem sizin için ama benim için önemli

petrucci82

petrucci82

Üye
ben de 5800 yanına aldım..birinde tyş yok dedim diğerinde de bütün tuşlar olsun:)bence bu fiyata alınabilecek en güzel smartphone...eşimle paylaşıcaz hangisini versem ona diye düşünüyorum hatta...hele şarj süresi çok iyi

imlasiz_1984

Üye
e 63 bende kullanıyorum gayet karizmatik şık ve kullanışlı ama uygun tema ve oyun bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

YsF_90

YsF_90

Üye
bu linkten oyunlara bak hepsi uymayabilir ekran boyutuna göre olanı seçeceksin.

bu linkten de temaları seç yine ekran boyutuna göre

hayırmayır

Üye
bn aldım ve bayadır kullanıorum. hç bi sorunu yok. ancak tema alımı zor oluo braz daha doğrusu bulması. işlmciside gayet ii. bnm kullanımıma göre 5 gün sarjı btmedi. :oke:

ahm3t_89

Üye
Sağol

tekin_sezgin

Üye
slm arkadaşlar ben nokia e63 kullanıyorum internete video izleyemiyorum tema ve oyun linki varsa yardımcı olursanız sewinirim

yusufnoori

Üye
arkadaslar merhaba!
ben e63 kullaniyom da tema vs yuklemelerde sertifika hatasi veriyor bunu nasil cozebilirim , lutfen yardimci olur musunuz ?
tesekkurle
facete su adrese msj yazabilirsiniz [email protected]

bordo68

bordo68

Üye
Arkadaslar ben yeni nokia e63 aldim ama wifi ile bir turlu baglanti kuramiyorum laptopla wifiye giriyorum sorun modemde degil,ama telefonla giremiyorum ag ara dedigimde bulamiyor,modemin dibine kadar gittim yine olmadi adim adim wifi ayarlarini yazarmisiniz?tsk...

Üst Alt