Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia E6 Tavsiye Edermisiniz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullahksz
Üye
Konu Sahibi
Nokia E6 Tavsiye Edermisiniz ?
Arkadaşlar ben x2-01 kullanıyorum fakat özellikleri yetersiz geliyor bu yüzden E6 hoşuma gitti.
Tavsiye edermisiniz Nasıldır ?
SilentOne
Üye
eğer qwerty klavyeli ve symbian seviyorsan güzel telefon
qsaw
Üye
qwerty klavyeli istiyorsan ilk terciğin olmalı bence (symbian^3 için konuşuyorum)
S.E.C.R.E.T
Üye
biraz daha ekle e7 al ama dik klavye istiosan e6
ozzytaste
Üye
Ben birkaç aydır kullanıyorum ve gerçekten süper bir telefon. Batarya nerdeyse 1 hafta dayanıyor. Yakında zaten bide Belle güncellemesi gelecek, dahada güzel olacak. Tavsiye ederim kardeş...
fairtail
Üye
Bence telefon değiştirmeyi düşünüyorsan ANDROİD işletim sistemli telefon almanı tavsiye ederim çünkü nokia artık düşüşe geçti. Bunu nokia'yı kötüleme amaçlı söylemiyorum. Artık stant ANDROİD'e doğru gidiyor.
TeAmo42
Üye
çok uygun fiyata sıfır ayarında e6 satabilirim
cyber
Üye
e6 güzeldir
uruno
Üye
Hd oyunları oynayamazsın
Türe
Üye
kullandığım en hızlı symbian ve nokia telefonu diyebilirim çok rahat ve kullanışlı bir telefon almanızı tavsiye ederim
Quaresma53
Üye
ya hâla bu forumda android diyenler var hey Allahm ya arkadaşm bu forumda takılıp neden android diyosun seviyosan sen alsaydın :S adam sana e6 yı sormuş. ben arkadaşım kullandığı için söylüyorum gerçekten güzel bir telefon hafif ve şık ama benm için ekranı biraz küçük ki o da klavyesi olduğu için muhtemelen tabi kişisel tercih meselesi ama klavyeli bir cihaz istiyosn iyi makine gerçekten