Nokia e6-00 türkçe dile çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdal3413

erdal3413

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e6-00 türkçe dile çevirme
Arkadaşlar merhaba ben ıraktan gelirken e6-oo getirdim türkçeye çeviremiyorum kendim laptopumda çevire bilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim

'h716043'

'h716043'

Üye
önce burdan yazılımı indir sonra phoneix ile tele at ama türkçe olanı seç

erdal3413

erdal3413

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim şimdi deneyeceğim neticeyi size bildiririm

erdal3413

erdal3413

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞIM O SİTEYE GİRDİM AMA BY OBNOXY yi bulamadım siteden kendi telefon tipimi girdim karşıma çıkan downloadların 5 inide indirmeye çalıştım indiremedim tekrar yardımcı olurmusun

erdal3413

erdal3413

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar işiş çözemedim yazılımı o siteden indiremedim başka nerden indirebilirim.

----------Eklendi @ 13:28:14 ---------- Yazıldı @ 12:40:41 ----------

Tek umudumuz maxi cep yardımcı olacak yürekli arkadaşlar aranyor..

ismail

ismail

Üye
1-nerden indirmeye çalıştın tel mi pc mi
2- neden indirmedi bi hata falan veedi mi??

06kubilay06

06kubilay06

Üye
NOKİA E5 KULLANIYORUM E6 YA COK BENZİYOR O YUZDEN BUNU NOKİA NIN FORMAT PROGRAMIYLA YAPABİLİRSİN AMA TELEFON SIFIRLANIR BILGILER SILINR HAFIZA KARTI VE SIM KARTI CIKAR TAVSIYEM ÇUNKU TELE TURKCE FORMAT ATMAN GEREKIR VE TUM VERILER SIFIRLANIR PROGRAM ISMI NSS LİNK BURDA :

OHEN

OHEN

Üye
NOKİA E5 KULLANIYORUM E6 YA COK BENZİYOR O YUZDEN BUNU NOKİA NIN FORMAT PROGRAMIYLA YAPABİLİRSİN AMA TELEFON SIFIRLANIR BILGILER SILINR HAFIZA KARTI VE SIM KARTI CIKAR TAVSIYEM ÇUNKU TELE TURKCE FORMAT ATMAN GEREKIR VE TUM VERILER SIFIRLANIR PROGRAM ISMI NSS LİNK BURDA :

Arkadasim NSS E6 yi desteklemiyor ki? Phoenix ile uygun yazilimi flash atman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt