nokia e 71 yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi
nokia e 71 yardım!
arkadaşlar e 71 telefon aldım. hafıza kartına nasıl ulaşırım bulamadım. bir de ekran koruyucuyu nasıl değiştirirm ? yardım ederseniz sevinirim.

ArslanArif

ArslanArif

Üye
hafızakartına dosya yöneticisinden ulaşabilirsin ekran koruyucuyada ekran ayarlarından ulaşabilirsin

dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi
ekran ayarlarında bulamadım ekran koruyucuyu

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca dosya yöneticisi hangi menünü altında

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
Menü-Ayarlar-Genel-Kişiselleştirme-Temalar- Ordan Ulaşabilirsin Ekran Ve Duvar Kağıdı Vs. Ayarlarına.

Dosya Yöneticisi: Menü-Ofis-Dosya Yöneticisi-SağTarafa Çek Hafıza KArtı kLasörleri Orda.

ArslanArif

ArslanArif

Üye
uygulamalardan bulabilirsin dosya yöneticisini

dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi
Menü-Ayarlar-Genel-Kişiselleştirme-Temalar- Ordan Ulaşabilirsin Ekran Ve Duvar Kağıdı Vs. Ayarlarına.

Dosya Yöneticisi: Menü-Ofis-Dosya Yöneticisi-SağTarafa Çek Hafıza KArtı kLasörleri Orda.

çok teşekkür ederim :)

dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi
peki bir şey daha sorsam? mp3 dinlerken kulaklığpa ses çok az geliyor. sesini sonuna akdar açıyorum ama yine çok kötü ses. dışardekis esleri rahatlıla duyabilyorum. bunun nedenş nedir acaba?

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
peki bir şey daha sorsam? mp3 dinlerken kulaklığpa ses çok az geliyor. sesini sonuna akdar açıyorum ama yine çok kötü ses. dışardekis esleri rahatlıla duyabilyorum. bunun nedenş nedir acaba?

KulakLıqın Orjinalse Öle bi Sorun oLmaması Lazım Müzik Çalar Açıkken Ayarlardan stereo Ses Yap ve eko ayarı yap değişmeler oLur.

dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi

KulakLıqın Orjinalse Öle bi Sorun oLmaması Lazım Müzik Çalar Açıkken Ayarlardan stereo Ses Yap ve eko ayarı yap değişmeler oLur.

herşey orjinal stereo ayarlarıda açık. ama haala çok düşük ses

CmiStanbuL

CmiStanbuL

Üye
herşey orjinal stereo ayarlarıda açık. ama haala çok düşük ses

Telefonunu Bir Telefoncuya Götür Orda bir deneme Yapsınlar Telefonunda veya Kulaklıqında Sorun varmı yokmu Ana O şekilde Anlayabilirisn.

dusselbiri

dusselbiri

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim çok sağol

paspartuuuu

Üye

çavuş Allah razı olsun heryerde dosya yöneticisini arıyodum saolsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt