Nokia E-5 Tamir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E-5 Tamir
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.Nokia E-5 telefonu alındığının 2.günü bozuldu ve servisi kvk'ya götürdüğümüzde anakartın kullanıcı hatasından kaynaklı yandığını söylediler.Teli şarj etme dışında hiçbir işlem yapmadık her ne kadar itiraz etsekde kvk ile anlaşamadık.Adamlar telin fiyatına yakın tamir bedeli sundular önümüze kabul etmedik bizde.Kaliteli telefon tamiri yapan yerler biliyormusunuz İstanbul'da?Bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen

esatgelmedi

Üye
Hakem heyyetine(genelde valilik ya da kaymakamlık binasında olur) ya da tüketici hakları mahkemesine git hakkını ara. o zaman tamirciye gitmene gerek kalmaz. Hatta bazen servisi bu konuda tehdit etmek bile yeterli oluyor. onarım yapılması için. haklıysan üstüne git bence.:oke:

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
Orayada gittik ama olumsuz karar cikti maalesef

Devildare66

Üye
dostum bi flash at düzelir bnm arkadaşta da vardı aşırı hatalıydı araştrp flash attm ilk flash attgm makine olur e5 =) Ses kaydı harika aletin öle dandik biyerden almıştı arkadaş ta yazılım bozukmuş tamir ettk bzde.. Telefon saglamdır yoksa

_ardaa

_ardaa

Üye
dostum bi flash at düzelir bnm arkadaşta da vardı aşırı hatalıydı araştrp flash attm ilk flash attgm makine olur e5 =) Ses kaydı harika aletin öle dandik biyerden almıştı arkadaş ta yazılım bozukmuş tamir ettk bzde.. Telefon saglamdır yoksa

anakart yanmış demişler flaş nereye atacak.

sanırım kullanıcı hatası dedikleri olay şu, şarj aletinin düzgün şarj etmesi için belirli şartlar gerekir örneğin voltajın 110-220 arasında olması gibi yada topraklama olmaması gibi belki sen telefonu şarj ederken farkına varmadığın bir sırada voltaj yükselmiştir, ama yinede hakkını aramaya devam et bence sonuçta bilerek cihaza 300 volt elektrik yüklemedin heralde.

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
anakart yanmış demişler flaş nereye atacak.

sanırım kullanıcı hatası dedikleri olay şu, şarj aletinin düzgün şarj etmesi için belirli şartlar gerekir örneğin voltajın 110-220 arasında olması gibi yada topraklama olmaması gibi belki sen telefonu şarj ederken farkına varmadığın bir sırada voltaj yükselmiştir, ama yinede hakkını aramaya devam et bence sonuçta bilerek cihaza 300 volt elektrik yüklemedin heralde.

belki dediğin gibi olabilir.Bildiğin tamir yapan iyi bir yer var mı?

Devildare66

Üye
vala her anakart yandı diyene de inanmamak lazım beyler bilip bilmeden tanı koyan çok

waycell

waycell

Üye
anakartla beraber hangi parcalar yandi kimbilir telefonun fiyati kadar tamir ucreti tutuyorsa yenisini al daha iyi hatta nokia alma androidli bir samsun al arkadasim....bir arkadasim topraklamadan bahsetmiss topraklamayi verecek 3. Baglanti ucu yokki sarj cihazinda

kaanka0

kaanka0

Üye
ben C7 aldım alırken cep kaskosu yaptırdım 20 tl karşılığında. Cep kaskosuyla yüksek voltaj, sıvı temasından dolayı meydana gelecek oksitlenmeler, düşürmelerden dolayı oluşan çatlaklar vb. Gibi arızalarda oluyorsa tamiri olmuyorsa ücretsiz cihaz değişimi yapıyolar. Keşke sen de cep kaskosu yaptırsaydın

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
Arakadaşlar tavsiyeler için teşekkürler ama tamir yapan bir yer hakkında kimsenin bilgisi yok mu?

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeşim ümraniyede sadece nokia servicliği yağan bi firma var onlar sana bu konuda yardımcı olurlar benim darma dağın n80 ı verdim adam 1 hafta bile sürmeden sıfır gibi yaptı firmanın ismi yaypel elektronik tlf 216 481 81 17 aç bi konuş umarım sana yarımcı olurlar büyük geçmiş olsun..

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ümraniyede sadece nokia servicliği yağan bi firma var onlar sana bu konuda yardımcı olurlar benim darma dağın n80 ı verdim adam 1 hafta bile sürmeden sıfır gibi yaptı firmanın ismi yaypel elektronik tlf 216 481 81 17 aç bi konuş umarım sana yarımcı olurlar büyük geçmiş olsun..

ok görüşücem çok teşekkürler :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt