Esendağlı Üye papakudioflu' Alıntı: DC-18 son ceyrekte muhtemelen Kasim ayinda piyasaya cikacak. Ben inceledim cok guzel ve kullanişli bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde
papakudioflu' Alıntı: DC-18 son ceyrekte muhtemelen Kasim ayinda piyasaya cikacak. Ben inceledim cok guzel ve kullanişli bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde
alical33 Üye osmanmert99' Alıntı: Arkadaşlar şu iPhonelerin şarjli kilifndan L920 lerede varmıdır? Genişletmek için tıkla ... var ama çok kaba oluyor http://www.akilliphone.com/Nokia-Lumia-920-Bataryali-Kilif-2200-mAh-Siyah_11127.html#0
osmanmert99' Alıntı: Arkadaşlar şu iPhonelerin şarjli kilifndan L920 lerede varmıdır? Genişletmek için tıkla ... var ama çok kaba oluyor http://www.akilliphone.com/Nokia-Lumia-920-Bataryali-Kilif-2200-mAh-Siyah_11127.html#0
ÖEY Üye Esendağlı' Alıntı: Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde Genişletmek için tıkla ... L920 için uygun tabi ki de ama tam şarj etmez doğal olarak
Esendağlı' Alıntı: Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde Genişletmek için tıkla ... L920 için uygun tabi ki de ama tam şarj etmez doğal olarak
papakudioflu Emekli Yönetici Nokia Türkiye yetkilisi birisi Lumia920'de DC18 kullanıyordu çok da methediyorfu. Esendağlı' Alıntı: Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde Genişletmek için tıkla ... Sent from my Lumia 925 using Board Express
Nokia Türkiye yetkilisi birisi Lumia920'de DC18 kullanıyordu çok da methediyorfu. Esendağlı' Alıntı: Batarya kapasitesi için 1720 mAh diyor,bu L920 için uygun dur dimi,bende kesin almaya niyetliyimde Genişletmek için tıkla ... Sent from my Lumia 925 using Board Express
texasteam Üye vallahi almak istiyenler kaçırmasın arkadaşlar 4 ay öncesi bunu media markt almıştım 59 tlye şimdi içim yanmadı değil
vallahi almak istiyenler kaçırmasın arkadaşlar 4 ay öncesi bunu media markt almıştım 59 tlye şimdi içim yanmadı değil
4MaGuS Üye peki acaba bir sorum olucak bu alet hızlı sarh cihazımı diye geçiyor yoksa normal mi sarj ediyor çünkü hızlı sarj genelde iyi degil diye biliniyor da
peki acaba bir sorum olucak bu alet hızlı sarh cihazımı diye geçiyor yoksa normal mi sarj ediyor çünkü hızlı sarj genelde iyi degil diye biliniyor da
4MaGuS Üye arkadaşlar bir sorum olucak bu aletin ebatları nasıl acaba cebe falan kolay sıgıyormu almayı düşünüyorumda size göre almalımıyım
arkadaşlar bir sorum olucak bu aletin ebatları nasıl acaba cebe falan kolay sıgıyormu almayı düşünüyorumda size göre almalımıyım
efege Üye tadalar' Alıntı: arkadaşlar bir sorum olucak bu aletin ebatları nasıl acaba cebe falan kolay sıgıyormu almayı düşünüyorumda size göre almalımıyım Genişletmek için tıkla ... Sığıyor.Ve benim 920 'yi çok çabuk şarj etti.
tadalar' Alıntı: arkadaşlar bir sorum olucak bu aletin ebatları nasıl acaba cebe falan kolay sıgıyormu almayı düşünüyorumda size göre almalımıyım Genişletmek için tıkla ... Sığıyor.Ve benim 920 'yi çok çabuk şarj etti.
4MaGuS Üye efege' Alıntı: Sığıyor.Ve benim 920 'yi çok çabuk şarj etti. Genişletmek için tıkla ... aslında çok bana göre çok çabuk sarj etmesi iyi degil yani onu bir ara gidip yetkili bayisine sorucagım hızlı sarjmı normalmi diye büyük ihtimal alıcagım bakalım fiyatları biraz insinde geçen uzulamış kaçırdık onu bir dahakine artık
efege' Alıntı: Sığıyor.Ve benim 920 'yi çok çabuk şarj etti. Genişletmek için tıkla ... aslında çok bana göre çok çabuk sarj etmesi iyi degil yani onu bir ara gidip yetkili bayisine sorucagım hızlı sarjmı normalmi diye büyük ihtimal alıcagım bakalım fiyatları biraz insinde geçen uzulamış kaçırdık onu bir dahakine artık