Nokia 'dan WP8 ve de Android cihaz! Bilginize ihtiyacım var NOT(Söyleşidir-Haber yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok öbürü var ya Ooo manyak laf manyak laf olanı

Gizli Birsey Olmaz Olursa Eger .. =]

Ve Boyle Birsey Imkansiz ..

Nokia Daha Once Android'i Neden Kullanmadiklarini Belirtmisti ..

Ve MicroSoft Ile Yoluna Devam Etme Karari Aldi .. Ve Buda Tam Isabet Oldu ..

Dusunsenize Piyasadaki Tum Telefonlar Android ..

Telefon Kullanmazdim Valla .. =]

Tepkiler: phantomddl
    Konu Sahibi

SheFy

Üye

en cok begenilen tasarima laf ediyorsun, agirligini cercevesini bahane ediyorsun, marketplace e hizli bir sekilde gelen uygulamalari gormezden geliyorsun, nokia biraz yukselise gecip tekrardan batacagini soyluyorsun.. kamerasinin iyi oldugunu,ekranin ne kadar hassas oldugunu,saglamligini,stabilligini soyleyemiyorsun!...

kardeşim o zaman n9 al. Hem açık kaynak hemde muhteşem bir cihaz. Ayrıca bootloader kilidi yok. Oyun konusunda sıkıntın olmaz. Android diye bir oyun konsolu var

Tepkiler: CanKartaL
    Konu Sahibi

Yorumunuz için teşekkür ederim tartışmaya gerek yok herkes kendine özgü yorumlarda bulunuyor, yorumunuz vede düşünceleriniz için tekrardan teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

kardeşim o zaman n9 al. Hem açık kaynak hemde muhteşem bir cihaz. Ayrıca bootloader kilidi yok. Oyun konusunda sıkıntın olmaz. Android diye bir oyun konsolu var

Teşekkür ederim ama şuan için cihaz değişimim söz konusu değil malesef

- - - Eklendi - - -

+ N9'da hoş cihaz lakin ekran inç'i beni tatmin etmiyo daha farklı daha büyük bişey istiyorum ben mutlu olmak istiyorum

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu tarz "Nokia kalitesinde Android yüklü cihaz" alternatifi olarak N9 gayet güzel bir cihaz bence. 3,9" de gayet yeterli bir ekran bence.

Konu Sahibi
Bu tarz "Nokia kalitesinde Android yüklü cihaz" alternatifi olarak N9 gayet güzel bir cihaz bence. 3,9" de gayet yeterli bir ekran bence.

Nokia +Android düşünenler için N9 güzel bir seçim olur ama beni N9 kesmez malesef biraz daha büyük ekranlı cihazlar hayal ediyorum Nokia ve android ikisi bir aynı kabta yani

Arkadaş ilk çıktığında taksitle 2.000 liraya aldı. Ama çok güzel bir telefon ekran boyutu biraz küçük kalıyor ama küçük ekran sevenler için çok hoş bir cihaz.

Konu Sahibi
Arkadaş ilk çıktığında taksitle 2.000 liraya aldı. Ama çok güzel bir telefon ekran boyutu biraz küçük kalıyor ama küçük ekran sevenler için çok hoş bir cihaz.

+1 aynen katılıyorum / ama ben şuan 4'' ekran kullanıyorum ve artık büyük ekranlara gözüm kayıyor lakin epey bi bekleyeceğim artık

Artık dışarıda 7' lik tablet kullanacağız. Durum kötüye gidiyor

Konu Sahibi
Artık dışarıda 7' lik tablet kullanacağız. Durum kötüye gidiyor

valla tableti bilmem de benim kullanacağım cihaz Tabletfon olacak ve boyutu en fazla 5.5'' olacak yani ki oda Note2'de mevcut acaba Nokia'dan da 5'' gibi bi cihaz gelir mii?(soruyorum)

Piyasa böyle devam ederse katliam çıkar hergün yeni bir alet çıkıyor büyük ihtimalle çıkarır ama bence buna bir yasak gelmeli aksi taktirde sürekli büyüyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...