Nokia cep telefonu önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
700 lira bütçe varsa C5-03 alınırmı hiç.C5-03 420 lira..
C6-01 yada X6 en iyi seçenek.
:oke:

hüseyinyalcin

Üye
c7:oke:

61semih

61semih

Üye
illada nokia dersen C6-01 zaten krıterlerıne uygun fazla nokıa modelı yok.sana bır tavsıye nokıa nın yanında farklı markalarıda bır ıncele.okadar para verıp bır veya ıkı secenek arasında kalmak pek hoş değil.buyuk şehırlerdeysen mediamarkt vb marketlerden bızzat denıyerek satın almanda fayda var.ınternetten nekadar ıncelersen ıncele ,telefonu bırebır ınceleyınce tercıhın tamamen farklı olabılıyor :oke:

dufy85

dufy85

Üye
x6 al bencede

mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Şuanda kafamda bişeyler oluşmaya başladı. X6da hafıza kartı girişi yok ama 16gblık alabilirim, c6-01in klavyesi olduğu için bana çekici geldi :ehe, c7ninde özellikleri biraz daha fazla. @61semih; izmir'deyim, dediğini uygulayacağım. Ama nokiadan başka hiçbi telefon sıcak gelmiyo bana nedense :allalla: Diğer markalardan önerebileceğiniz, harika dediğiniz, nokiadan kat kat üstün dediğiniz telefon var mı?

Uruloki

Uruloki

Üye
C6-01 de klavye yok senin baktığın C6 ama paran yeterse C7 ye bak belki wave ucuzlamış olabilir ona bak ama wave, wave 2 değiş sonra galaxy ace ve gio var olmadı htc wildfire var ona bak beniö aklıma bunlar geliyor

pRime.

pRime.

Üye
C6-01 de klavye yok senin baktığın C6 ama paran yeterse C7 ye bak belki wave ucuzlamış olabilir ona bak ama wave, wave 2 değiş sonra galaxy ace ve gio var olmadı htc wildfire var ona bak beniö aklıma bunlar geliyor

Evet, bunlara da bakabilirsin.

mert_1047

mert_1047

Üye
Laf olsun torba dolsun.Androidler uzaya bedava tur düzenliyor beyler :d:

Symbian baya geri kaldı yani sürekli tarayıcı filan kullanacaksa arkadaş symbian almasın oyun oynayacaksa almasın dedim!!!!! ne laf olsun torba dolsun u arkadaşımın vardı n8 i görüyorduk net hızını asphalt5 de kasışını:):)) daha çok var saymak istemiyorum:))) dellendirmeyin adamı herşey ayan beyan ortada

mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
Netten yorumlara bakıyordum, C7de çok fazla problem var diyorlar. C6-01de de öyle. Donma, kasma yapıyormuş. Nokianın servisi çok berbatmış :angry: İyice kafam karıştı. Eğer o kadar para verip aldıktan sonra bu kadar çok sorun yaşayacaksam baştan vazgeçeyim :\ Bi akıl verin arkadaşlar nokia bu kadar kötü duruma mı geldi? Tok satıcı haline gelmiş. İster al ister alma hesabı.

kemal21

kemal21

Üye
C6-01 uygun sana ama iste sorun çıkarma ihtimali yüksek Eğer c6-01 alırsan aldığın yerde telefonu incele bir arıza falan olabilir diye ac bir fotograf cek falan birde teknosadan alırsan daha sağlıklı olur tabii Nokia dısında da alternatifleri araştırsan daha güzellerini de bulursun ama sana kalmış

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c7 :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Symbian baya geri kaldı yani sürekli tarayıcı filan kullanacaksa arkadaş symbian almasın oyun oynayacaksa almasın dedim!!!!! ne laf olsun torba dolsun u arkadaşımın vardı n8 i görüyorduk net hızını asphalt5 de kasışını:):)) daha çok var saymak istemiyorum:))) dellendirmeyin adamı herşey ayan beyan ortada

Asphalt 5'te kodlama hatası var bi kere!! Gt racing oyna görürsün!!!

kemal21

kemal21

Üye
Bir de Nokia gercekten de bu son telefonlarını nasıl tasarlamış bilmiyorum bende c5-03 sakın alma mesela arka kapakta sorun var c7 yada n8 alırsan aldığında saglam olan telefon bir ay sonra kendi kendine bozulabilir ayrıca yavaş telefonlar ikiside c6-01 hiç görmedim belki saglamdir ama Nokia teknik servisine gelince kvk iyidir ama genpa yada sts ye cihaz götürmek delilik

----------Eklendi @ 12:56:22 ---------- Yazıldı @ 12:48:57 ----------

Kardesim asphalt 5 ile gt racing aynı mı sence ayrıca symbian geri kaldı derken mesela sunu söylemiş olabilir arkadas asphalt 6 oyunu iOS için çıkarken symbian asPhalt 5 le tanıştı daha sonra asphalt 6 android icinde çıktı ama s3 için bir şey yok symbian kullanan arkadaslar telefonun kendi tarayıcısını kullanmıyorlar bile o kadar kötü ki Nokia bile baktı symbianla olmuyor Windows ile anlaştı ama o da yanlış hamle Windows phone symbiandan da beter android ve iOS ise ilerledikçe ilerliyor ve bada sistemide gayet iyi ilerlemeye devam ediyor

Uruloki

Uruloki

Üye
gt racing aynı grafiklere sahip ve araba sayısı daha fazla yani isteyince oluyor değil mi ayrıca bunu telefonun kendi tarayıcısından yazıyorum o da var bir de şu kullananlar bu kadar sorun bulmuyorsa telefonda kullanmayanlar nasıl buluyor symbian 3 eski symbina s60 sandıkları için olabilir mi?

uribaju

uribaju

Üye
Netten yorumlara bakıyordum, C7de çok fazla problem var diyorlar. C6-01de de öyle. Donma, kasma yapıyormuş. Nokianın servisi çok berbatmış :angry: İyice kafam karıştı. Eğer o kadar para verip aldıktan sonra bu kadar çok sorun yaşayacaksam baştan vazgeçeyim :\ Bi akıl verin arkadaşlar nokia bu kadar kötü duruma mı geldi? Tok satıcı haline gelmiş. İster al ister alma hesabı.
Arkadaşım c7 de problem yok problem yapan kullanıcılardır :oke:

• Beğen
Tepkiler: mustafa603
pRime.

pRime.

Üye
Kardesim asphalt 5 ile gt racing aynı mı sence ayrıca symbian geri kaldı derken mesela sunu söylemiş olabilir arkadas asphalt 6 oyunu iOS için çıkarken symbian asPhalt 5 le tanıştı daha sonra asphalt 6 android icinde çıktı ama s3 için bir şey yok symbian kullanan arkadaslar telefonun kendi tarayıcısını kullanmıyorlar bile o kadar kötü ki Nokia bile baktı symbianla olmuyor Windows ile anlaştı ama o da yanlış hamle Windows phone symbiandan da beter android ve iOS ise ilerledikçe ilerliyor ve bada sistemide gayet iyi ilerlemeye devam ediyor

gt racing aynı grafiklere sahip ve araba sayısı daha fazla yani isteyince oluyor değil mi ayrıca bunu telefonun kendi tarayıcısından yazıyorum o da var bir de şu kullananlar bu kadar sorun bulmuyorsa telefonda kullanmayanlar nasıl buluyor symbian 3 eski symbina s60 sandıkları için olabilir mi?

Bunu söylemeye çalışıyordum.

pasha14

pasha14

Üye
Biraz daha para ekleyip C7 al. Hiç pişman olmassın ;)

TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
C7 ve C3

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum sen en iyisi bir C6-01 al.Bütçene daha yakın ve C7 den pek altta kalır yanı yok.Ama 700 lira civari bulamayabilirsin.Bütçem maksimum bu diyorsan X6 seni bekliyor.8 gün önce aldım çok memnunum telefondan.Fotograf konusunda C7 ile kapısır ve hatta üstün oldugu durumlar bile oluyor otofokus ve makro mod sayesinde.Video ise DVD kalitesi 480p bu çok iyi bir kalite.Ama C6 ve C7'de 720p var.Ses kalitesi konusunda X6'nın üzerine pek telefon gösteremezsin.Dedigim gibi bütçen buysa X6,biraz daha zorlayabilirsen C6-01...

mustafa603

mustafa603

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sen en iyisi bir C6-01 al.Bütçene daha yakın ve C7 den pek altta kalır yanı yok.Ama 700 lira civari bulamayabilirsin.Bütçem maksimum bu diyorsan X6 seni bekliyor.8 gün önce aldım çok memnunum telefondan.Fotograf konusunda C7 ile kapısır ve hatta üstün oldugu durumlar bile oluyor otofokus ve makro mod sayesinde.Video ise DVD kalitesi 480p bu çok iyi bir kalite.Ama C6 ve C7'de 720p var.Ses kalitesi konusunda X6'nın üzerine pek telefon gösteremezsin.Dedigim gibi bütçen buysa X6,biraz daha zorlayabilirsen C6-01...
700civari c7 var ama? Ya arkadaslar bide Kafama soyle bisey takildi. Klavye benim icin iyi olabilir c6 ile c7 arasinda cok buyuk fark var mi? Ya da c6 hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt