, c7ninde özellikleri biraz daha fazla. @61semih; izmir'deyim, dediğini uygulayacağım. Ama nokiadan başka hiçbi telefon sıcak gelmiyo bana nedense
Diğer markalardan önerebileceğiniz, harika dediğiniz, nokiadan kat kat üstün dediğiniz telefon var mı?C6-01 de klavye yok senin baktığın C6 ama paran yeterse C7 ye bak belki wave ucuzlamış olabilir ona bak ama wave, wave 2 değiş sonra galaxy ace ve gio var olmadı htc wildfire var ona bak beniö aklıma bunlar geliyor
Laf olsun torba dolsun.Androidler uzaya bedava tur düzenliyor beyler![]()

) daha çok var saymak istemiyorum
)) dellendirmeyin adamı herşey ayan beyan ortada
İyice kafam karıştı. Eğer o kadar para verip aldıktan sonra bu kadar çok sorun yaşayacaksam baştan vazgeçeyim :\ Bi akıl verin arkadaşlar nokia bu kadar kötü duruma mı geldi? Tok satıcı haline gelmiş. İster al ister alma hesabı.Symbian baya geri kaldı yani sürekli tarayıcı filan kullanacaksa arkadaş symbian almasın oyun oynayacaksa almasın dedim!!!!! ne laf olsun torba dolsun u arkadaşımın vardı n8 i görüyorduk net hızını asphalt5 de kasışını) daha çok var saymak istemiyorum
)) dellendirmeyin adamı herşey ayan beyan ortada
Arkadaşım c7 de problem yok problem yapan kullanıcılardırNetten yorumlara bakıyordum, C7de çok fazla problem var diyorlar. C6-01de de öyle. Donma, kasma yapıyormuş. Nokianın servisi çok berbatmışİyice kafam karıştı. Eğer o kadar para verip aldıktan sonra bu kadar çok sorun yaşayacaksam baştan vazgeçeyim :\ Bi akıl verin arkadaşlar nokia bu kadar kötü duruma mı geldi? Tok satıcı haline gelmiş. İster al ister alma hesabı.

Kardesim asphalt 5 ile gt racing aynı mı sence ayrıca symbian geri kaldı derken mesela sunu söylemiş olabilir arkadas asphalt 6 oyunu iOS için çıkarken symbian asPhalt 5 le tanıştı daha sonra asphalt 6 android icinde çıktı ama s3 için bir şey yok symbian kullanan arkadaslar telefonun kendi tarayıcısını kullanmıyorlar bile o kadar kötü ki Nokia bile baktı symbianla olmuyor Windows ile anlaştı ama o da yanlış hamle Windows phone symbiandan da beter android ve iOS ise ilerledikçe ilerliyor ve bada sistemide gayet iyi ilerlemeye devam ediyor
gt racing aynı grafiklere sahip ve araba sayısı daha fazla yani isteyince oluyor değil mi ayrıca bunu telefonun kendi tarayıcısından yazıyorum o da var bir de şu kullananlar bu kadar sorun bulmuyorsa telefonda kullanmayanlar nasıl buluyor symbian 3 eski symbina s60 sandıkları için olabilir mi?
700civari c7 var ama? Ya arkadaslar bide Kafama soyle bisey takildi. Klavye benim icin iyi olabilir c6 ile c7 arasinda cok buyuk fark var mi? Ya da c6 hakkinda ne dusunuyorsunuz ?Dostum sen en iyisi bir C6-01 al.Bütçene daha yakın ve C7 den pek altta kalır yanı yok.Ama 700 lira civari bulamayabilirsin.Bütçem maksimum bu diyorsan X6 seni bekliyor.8 gün önce aldım çok memnunum telefondan.Fotograf konusunda C7 ile kapısır ve hatta üstün oldugu durumlar bile oluyor otofokus ve makro mod sayesinde.Video ise DVD kalitesi 480p bu çok iyi bir kalite.Ama C6 ve C7'de 720p var.Ses kalitesi konusunda X6'nın üzerine pek telefon gösteremezsin.Dedigim gibi bütçen buysa X6,biraz daha zorlayabilirsen C6-01...