Neverex
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş nie sony ericson düşünmüyorsun en sağlamı sony ericson. bakma sen nokia ya nokianın çıkartığı en ii telefon 3310ondan sorada sağlam telefon çıkarmadı. samsunglarda güzel ama onlarda çok nazik
nese umarım kendine uygun en güzel telefonu alırsın
sana n80 diyorum çünkü istediğin özelliklerre artı olarak kablosuz internet ve 3g var ayrıca çok kibar ve kızaklı bir telefon ikinci elini 230 ve 300 lira arılığında bulabilirsin.....
k530i kibar telefon fiyatıda uygun.
--------------- Ekleme ---------------
Sony ericsson düşünmüyorum
--------------- Ekleme ---------------
samsung tercihin değilmiş; okuduklarıma göre ama ben yinede samsung star tavsiye derim...mesaj yazmak kolay,ses kalitesi gerçekten yeterli,kullamnışlı,kamera 3 mp yeterli, flaş olmasada güzel...
sony ericsson c510 derim ki bu isteklerini tümüyle karşılar...
nokia olarak 3600 veya 6500 önermiyorum...tek önerebileceğim... inceleyebildiğim kadarıyla 6303 yeni çıktı ama güzel tel...pil ömrü 6300den daha ii...
samsung birde 260 civarı bi teli s3500 varki sesi gayet güzel flaşsız 2mp kamerası var ama yeterli ayrıca kızaklı; üstü metal olduğu içinde sağlam...
bunlar seçeneklerim yane ben alsam bunları düşünürüdüm.karar senin...
Hımm önerini bi düşüneyim saol önerin için
gerçekten güzel tel wifi hariç herşey var gps 3g kamera 5 mp xenon flash symbian alırsan çok ii edersinPeki arkadaşlar 6220 classic nasıl bir telefon bu telefon hakkında görüş belirtmek isteyen?
gerçekten güzel tel wifi hariç herşey var gps 3g kamera 5 mp xenon flash symbian alırsan çok ii edersin
sn hala alamadınmı tel ya vay be bu kadar araştırmadan sonra pişman olacağın tel alırsan bnde hiçbir teli araştırmadan telefoncuya gidip beğendiğimi alcam5mp demişsin ama o 5 mp sakın VGA gibi çekmesin bazı telefonlarda öyle de
sn hala alamadınmı tel ya vay be bu kadar araştırmadan sonra pişman olacağın tel alırsan bnde hiçbir teli araştırmadan telefoncuya gidip beğendiğimi alcam
nese cevabına gelelimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan telin nasıl foto çektiğine bakabilirsin yabancı site ama bn bütün telleri ayrıntılı olarak burdan inceliorum normalde ingilizcesi var sitenin ama her tel yok 6220 de onlaradan biri ama çoğu tel var nese burdan bak işte sayfanın en altlarına doğru kamera çekimleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eğer müzik dinelemek ve oyun oynamak istiyosan N95 N85 alma çünku onlarda öyle bir özellik yoq N96 al tabi bütçen yeterli ise ben aldım gayet güzel tlf internete gir oyun oyna müzik dinle indir 5 Mp kamera 3G ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?